Home Zanimljivosti “BILA SAM TRUDNA – UNIŠTIO MI JE ŽIVOT”: Aneli se guši u...

“BILA SAM TRUDNA – UNIŠTIO MI JE ŽIVOT”: Aneli se guši u suzama zbog muža – Ne može da se smiri… (VIDEO)

1093
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Ne može da se smiri…

Tokom emisije “Pretres nedelje”, Aneli Ahmić ispričala je svoju bolnu ispovest o odonosu sa suprugom.

Otkrila je sve što zna o njegovoj vezi sa Stanijom Dobrojević. Aneli ja za vreme reklama podelila sa Miljanom Kulić kako je počela njihova ljubavna priča.

– On me je privukao, hteo je porodicu. Dopisivali smo se dva meseca, svideo mi se. Došao je po mene, išli smo kod njega, na ručak i napravio mi je dete. Ja sam otišla kod mame nakon sedam dana i on je saznao da sam trudna. Bila sam trudna, on je bio u zatvoru zbog kazne od 20.000 evra. Ja sam svoj auto prodala i kupila neki drugi da bi on imao da vozi i da radi. Ja sam se porodila, nije mi doneo ni cveće u bolnicu, nismo imali para. Nakon mesec dana od porođaja, on počinje da radi i počinjemo bolje da živimo. Opet je počeo da mulja i da radi. On otvara na druge ljude firme jer ne može na sebe i onda on digne pare iz te firme i sje*e ih sve! Sje**o je ženu koja je sirotinja i kojoj je davao hiljadu evra platu zbog toga što je otvorio na njeno ime firmu – rekla je Aneli.

– Meni nije samo jasno kako je on otišao na Stanijin poziv. Je l’ su oni bili ranije zajedno?! – rekla je Slađa.

– Ja sam sigurna da joj je poslao par hiljada evra, ali to nisu njegove pare. On je galantan. Austrijski mediji su objavili poternicu njegovu. Sad je došao iz Majamija i imao je suđenja za firmu, zato on beži. On je meni rekao da završava sa Austrijom 01.09. – rekla je Aneli.

– Ona je bila do skoro na Zlatiboru – rekla je Slađa.

– Čovek mi je život uništio, ovde sam zbog njega. Svako veče smo gledali “Zadrugu”, tu sam zbog njega, a ne zato što sam želela. Naterao me je da dođem ovde. Obećao mi je da će mi davati alimentaciju svakog meseca i nije to ispoštovao. To boli, još mi je rekao da nije dete njegovo – plakala je Aneli.

– Ti si morala ovde da dođeš da zaradiš za svoje dete. Miljana zna sama kako je došla da se bori za decu, evo i ona sada plače. Nemoj da plačeš Miljana – rekla je Slađa.

Detaljnije pogledajte u nastavku: