Home Zanimljivosti KRAJ ZA LEPOG MIĆU: Veteran rešio da napusti Zadrugu – Spreman za...

KRAJ ZA LEPOG MIĆU: Veteran rešio da napusti Zadrugu – Spreman za istorijski presedan… (VIDEO)

12922
0
Lepi Mica,
Lepi Mica,

Nije mu lako…

Lepi Mića je već počeo da puca po šavovima. Ovo mu je sedma sezona kako učestvuje u najgledanijem rijalitiju, ali čini se da mu nikad nije bilo teže nego već početkom sedme sezone.

Toliko mu je teško da je čak zapretio da će sam izaći sa imanja ako se nešto ne promeni. Ako bi se to desilo prisustvovali bismo pravom presedanu u rijalitiju jer je dobro poznato da je Mića jedini takmičar koji je “odsedeo” sve sezone Zadruge od prvog do poslednjeg dana, ako se izuzmu oni dani kada je izlazio napolje kako bi popravljao svoje zube na račun produkcije.

Razlog u Mićinom pucanju je učešće mladog Uroša Stanića u sedmoj sezoni koji mu očigledno, što bi naš narod rekao, jede džigericu.

Dvadesetogodišnji Uroš pokušava da zavede sedamdestogodišnjeg pevača što Mići očigledno smeta. On ga je u jednom trenutku čak i pljunuo, a u Uroševu odbranu je stala Miljana koja smatra da je sramota da jedan veteran napada mladog momka samo zato što je zaljubljen.

Mića pod vidnim stresom je otišao u sobu rihabaa gde je krenuo da se žali na svoju muku a zadrugari su ga sažaljevali.

Na internetu se pojavio snimak šta je Mića sve pričao u Rehabu, ali, nažalost, kako smo već navikli, Lepi mića je pričao nerazgovetno te nije uvek najjasnije razumeti šta je pričao.

– On ide direktno protiv nas. On me provocira, a ona budala ga štiti. Ona to radi da bi bila bitnija pošto je potonula. Šta radi Miljana ona u rijaliti ulazi 100 godina, a psole će da dođe da mi se izvinjava – kukao je Mića.

– Se stvarno skidao? – pitala je Kačaavenda.

– Ma da, dečko je bolestan. Skidao se tamo u tange – rekli su joj.

– Njega je zabolelo jer sam mu rekao da ga je tata j**ao kad je bio mali. Ja imam svojih granica, ako ih pređe, ja to neću da trpim, odoh odmah – uzapretio je Mića.

Izgleda da je Mići, što bi naš narod rekao, zakucala maca na vratanca. Podsetimo, u prethodnim sezonama Mića je bio jedan od učesnika koji učestvovao u smeštanju gej afere kada je Brendon provocirao Orozovića i Marka MMA. Izgleda kada njemu neko pokuša da smesti istopolnu aferu, onda to ne pronalazi zabavnim i duhovitim kao kada se to radi drugima.

Da li će Dušan da istera svoje i da li će da natera Miću da ispuni pretnje i napusti rijaliti ostaje nam da vidimo.

Snimke Mićine histerije i njegovih pretnji možete da pogledate u nastavku.

Prvi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Drugi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleSTANIJIN VERENIK PODIGAO TUŽBU: Otkrio skandalozne informacije o učesnici Zadruge – Bivša supruga…
Next article“BILA JE DEVOJKA ZA JEDNO VEČE – NIKAD NISAM DOBIO DNK TEST”: Anelin suprug izneo niz optužbi na njen račun… (VIDEO)