Home Zanimljivosti “JA SAM JE IZVADIO IZ ZATVORA”: Stanijin bivši verenik o krađi i...

“JA SAM JE IZVADIO IZ ZATVORA”: Stanijin bivši verenik o krađi i prevarama – Otkrio da li ima sina u domu… (VIDEO)

2142
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Otkrio da li ima sina u domu…

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da se starleta Stanija Dobrojević verila za oženjenog biznismena Asmin Durdžića. Nakon što je Aneli Ahmić na samom ulasku u “Elitu” obelodanila da je muž već uveliko vara sa Dobrojevićevom, u medijima se spekulisalo šta je istina u vezi sa ovim ljubavnim trouglom.

Sada se, ekskluzivno, za emisiju “Na vezi sa Ivanom”, oglasio i Asmin Durdžić koji je odgovorio na sva goruća pitanja koja intrigiraju javnost poslednjih nekoliko dana.

Da li ste Aneli i ti bili u braku ili u vezi?

– Bili smo samo u vezi, ali ne kao što ona priča da se nikad nismo razdvajali i svađali. Svađali smo se od prvog dana, ona je bila u Dubrovniku pet do osam meseci. Tri godine smo bili zajedno, samo zbog deteta.

Pojavile se se dve verzije vašeg odlaska kod hodže, šta je od svega toga istina?

– On je lečio nju, a nije nas venčao šerijatski. Vidite da non – stop traži tablete za smirenje, ona boluje od anksioznosti i ima panične napade. Nisam s njom duži period i ne znam kako je sad i da li je bolje.

Spomenuo si kako je Aneli koristila narkotike, kako se ponašala pod njihovim dejstvom i koliko dugo ih je koristila? Da li je nedozvoljene supstance koristila u prisustvu deteta?

– Verovatno celi život, ali pored mene ih nije koristila jer sam ja protivnik toga, ali kad ode s koleginicama na večeru ili piće uvek ih je koristila sa njima. Ne mogu da potvrdim da li je narkotike korstila u prisustvu deteta.

Izjavio si da je Aneli bila hapšena, zbog čega se to desilo?

– Ukrala je novac sa bivšim momkom, ja sam je izvadio iz zatvora, ona je tada bila trudna u sedmom mesecu. Ukrala je novac od nekih ljudi, pa je to sama prijavila jer su je ti momci ucenjivali je i pretili joj.

Zašto si joj pomogao u toj situaciji s obzirom da je delo počinila s bivšim momkom?

– To je bilo 2018. kada je to uradila, a uhapšena je 2020. ili 2021. godine šta drugo da uradim nego da joj pomognem, bila je trudna.

Aneli je izjavila da si bio u zatvoru zbog kazne od 20.00 evraDa li si ikada bio u zatvoru?

– Nije tačno, ona priča gluposti. Nisam, imao sam suđenja, ali sam pravosnažno oslobođen… Dokazaću da je i to slagala.

Da li se pozajmiljivao novac od zelenaša?

– Nikad nisam pozajmio niti dao nekome novac na kamatu, nisam nikad imao potrebe, nemam finansijskih problema. Ide mi dobro u životu.

Kakav odnos imaš sa detetom i da li delite strateljestvo? Kakva je Aneli kao majka?

– Juče sam video dete. Delimo starateljstvo nad detetom, imao sam dogovor da plaćam 2000 eura alimentaciju, to nema nigde na svetu samo kod mene. Plaćam garderobu i igračke za dete, čista je laž da nisam brinuo o detetu i da nisam plaćao alimentaciju. Dao sam joj i mnogo više novca jer ona hoće da izlazi. Otkad smo dobili dete ja sam s njom spavao svega deset puta. Vi vidite kako ona priča, olna je nasilnik. Imam dokaze da se žalila mojim prijateljima zašto ne mogu s njom da spavam. Nisam je voleo, mnogo me je vređala, ne zna da se ponaša i to me je odbilo od nje najviše. Ona glumi žrtvu, iznosi laži i sami vidite kakva je majka.

Da li je istina da imaš sina koji je u domu?

– Čista laž, gde je onda majka tog sina ako je on u domu? Ja sam imao devojku koja je imala sina, s njom sam imao avanturu i tako sam se slikao s malim i z**bavao se u komentarima.

Pogledajte prilog:

Previous articleUNIŠTIO JE ZA SVA VREMENA: Miljana doživela pomračenje – Saznala za Bebicinu aferu sa mlađom učesnicom… (VIDEO)
Next articlePOČELA DA RADI ZA MITROVIĆE: Dalila Dragojević se obratila Velikoj šefici – Sve pozvala da prate Zadrugu…