Home Zanimljivosti DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPRAVIO HAOS: Nakon što je izneo jezive tvrdnje ni Dunav...

DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPRAVIO HAOS: Nakon što je izneo jezive tvrdnje ni Dunav ni Sava neće da ga operu…

908
0
Dejan Dragojevic, Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Dejan Dragojevic, Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

Direktno…

Na društvenim mrežama bukti rat pobednika “Zadruge 5” Dejana Dragojevića i oženjenog verenika Stanije Dobrojević, Asmina Durdžića.

Sve je počelo kad je Dejan uu svom stilu prokomentarisao aktuelnu temu koja je uzrujala region, na šta je Asmin odgovorio preko svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Dragojević naravno na ovu prozivku nije ostao imun, pa je munjevitom brzinom stigao brutalan odgovor.

– Asmin Betmen u usta mu ga m**nem. Šutnula te Standža kaže nosiš fejk Versaći i da noge ti smrde kroz patike. Vrati se sponzorušo, nema ti Standžice da plaće. I nisam Dejan Caroj**ić, nego Asimoj**ić. Ja sam tvoj Bob Kane, on je napravio Betmena, a ja ću tebe. Kako se osećaš kad kao otac iznosiš informacije da je žena (majka tvog deteta) nar**manka? Kako ćeš objasniti ćerki da si joj oskrnavio majku za sva vremena? I da je najgora na svetu rodila tije onu lepotu. Idi opet kod Karamujića da ti uradi tehnički spržen si od žutog. I zašto si sina strpao u dom? – glasile su objave na Dejanovom Instagram profilu.

– Zamisli Dejan Caro**bić komentariše Staniju. Ok za Aneli je stvarno rekao ispravno, ali on komentariše Staniju? Momak koji je gledao kako mu Car j**e ženu i molio Cara da prestane j**ati Dalilu, ali da njega nategne umesto Dalile. Momak koji je oženio Dalilu i Dalila ga podvodila ped**ima kao što su Marko Đedović i ovaj klempavi. Pa strašno, pa ti si dete drago bio svinger čitavoj Bosni, više si tuđe sp**me progutao nego vode – napisao je Asmin na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo Dejan je prvo prokomenatrisao ovaj ljubavni trougao strogim rečima:

– Aneli, Stanija i “Milioner iz blata”, kao onaj film indijski… Meni ovo liči na neki svingerski par. Oni dali oglas: “Bračni par traži ženu za trojku”, ali trojka koja će da smisli lošu priču. Samohrana majka raskinula mesec dana pred rijaliti i otišla kod majke u Dubrovnik satkana od bola i tuge, ali je uspela paralelno i da se sprema za rijaliti od 10 meseci i tako život im slučajno naveo Staniju “marketing bombu”, pazi boga ti… To je plan da svako dobije svoje, a imate priliku da vidite da će ljudi za malo medijskog prostora svašta da rade… Pa Stanija je dovozila svog bivšeg (Marka Markovića) dečka u rijaliti i pomogla mu da se spakuje… Ovo samo ima u telenovelama, na kraju Hose Armando sazna da je sam sebi mama – zaključio je Dragojević

Nakon toga usledio je Asminov odgovor, u koji je upetljao i Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

Previous articleKONAČNO RASKRINKAN: Isplivao neoborivi dokaz da je Asmin slagao – Podeljena slika koja sve razrešava…
Next articleOVA “LISICA” JE NOVA UČESNICA ZADRUGE: Ušla je da reši sudbinu Mensuru jednom zauvek… (VIDEO)