Home Zanimljivosti BILI SU ZAJEDNO: Mensur progovorio o odnosu sa Kačavendom – Više puta...

BILI SU ZAJEDNO: Mensur progovorio o odnosu sa Kačavendom – Više puta smo dnevno… (VIDEO)

37368
0
Mensur Ajdarpasic, Milena Kacavenda,
Mensur Ajdarpasic, Milena Kacavenda,

Želi da je zadrži…

U toku nominacija u “Zadruzi 7” jedno preko puta drugog nalazili su se Milena Kačavenda i Darijan Radumirović.

Mensur Ajdarpašić je dao svoj sud o dvoje rijaliti cimera:

– Nisam imao priliku da upoznam ni jedno ni drugo onako lepo. Tebe Dario ne poznajem, interesantna si figura o kojoj ćemo verovato govoriti. Milenu sam upoznao na crnogorskom primorju kad je sasvim kulturno prišla da se javi dok nisam ni znao ko je. Mislim da Milena ukoliko nije htela da govori, ona konstatno govori o osobi koju je do juče branila, a ne govori o tome koliko je ona loše jer je plasirala celu tu priču.

– Biti prijatelj nekome 25 godina i biti svedok u svim tim malverzacijama, ona dolazi iz tog sveta i verovatno zna. Kakvi god da su bili ona sad priča o svima njima, a ja ću se vremenom uključiti i analizirati. Mi smo korektni, družimo se i popričamo više puta dnevno. Pošto poznajem Milenu bolje u odnosu na Darija ostaviću nju – rekao je Mensur.

– Moram ljude da podsetim da ja nisam učestvovala u malverzacijama, ono što sam ja u hodu otkrila otkrila sam u datom trenutku. Da sam neke stvari ranije znala možda i ne bih danas bila ovde. Tema moje odbrane je bila da će ona ući i završiti sa Zvezdanom za vek vekova jer je prilika bila jedinstvena.

– Ja nisam imala opciju da se povučem nazad. Imala sam opciju da se kao miš povučem i Ana nikad ne bi bila raskrinkana. Napomenula sam da nisam došla da raskrinkam bandu nego da kažem jasno i glasno ono što jeste jer je moje ime javno eksponirano u regionu – rekla je Milena.

– Da si znala da će ovako da bude pretpostavljam da je ne bi branila – rekla je voditeljka.

– Apsolutno, ali Ana je previdela jednu stvar, a da je to ono što ja jesam i da neću stati. Ja nisam ta persona, ali moj suprug jeste iz tog miljea – rekla je Milena.

Pogledajte prilog: