Home Zanimljivosti DA LI MUŽ ANE RADULOVIĆ ULAZI U ZADRUGU: Javno priznala – “Moram...

DA LI MUŽ ANE RADULOVIĆ ULAZI U ZADRUGU: Javno priznala – “Moram da budem profesionalna…” (VIDEO)

866
0
Ana Radulovic,
Ana Radulovic,

Pevača bi mnogi gledaoci voleli da vide u rijalitiju…

Nedavno je počela sedma sezona rijaliti programa “Zadruga” koja nosi naziv “Elita”. Mnogo toga je ove sezone drugačije u odnosu na prethodne. Imanje je potpuno renovirano i sve prostorije izgledaju drugačije nego ranije. Veliki šef je uložio mnogo novca u ovaj projekat, pa su izgrađene i nove prostorije na imanju.

Takođe, došlo je i do promena u voditeljskom sastavu. Uigranom timu koji čine Ivana Šopić, Dušica Jakovljević i Darko Tanasijević, od ove sezone su se pridružile Ana Radulović i Maša Mihailović.

Voditeljka, Ivana Stojanović, je u emisiji “Sa Ivanom”, ugostila Anu Radulović i sa njom razgovarala o tome kako je došlo do toga da postane deo “Elite” i kakvi su njeni prvi utisci.

Ana je otkrila kako su njene kolege reagovale na ovo unapređenje i od koga je tražila savete. Prokomentarisala je i dolazak Dalila Dragojević na Pink televiziju, kao i ponovno učešće Marka Đedovića u rijalitiju. Iskreno je odgovarala i na pitanja o braku sa Mirčetom Radulovićem i tom prilikom se osvrnula na priče da se njih dvoje razvode i da im se u brak umešala treća osoba.

– Odavno sam imala želju da budem voditeljka rijalitija i da budem deo “Zadruge”. Ko se bavi ovim poslom i kaže da nema takvu želju, taj nije iskren. Desilo se spontano, dobila sam poziv za emisiju “Narod pita”. Pretpostavljam da sam se dobro snašla i da su bili zadovoljni i onda je usledio poziv da budem deo “Elite”. Dobila sam poziv, nisam ja ništa nagoveštavala ili tražila – rekla je Ana.

Ana je otkrila da li je zadovoljna kako su je prihvatili Ivana, Dušica i Darko i od koga je tražila savete.

– Mi već dugo sarađujemo i deo smo iste kuće. Ivana i ja smo zajedno počele ovaj posao u emisiji “Pitam za druga”. Najviše sam pričala sa Ivanom i ona je ta koja mi je davala savete. Verujem da sam pitala Darka i Dušicu, da bi mi sigurno dali i oni. Darka sam pitala za savete kada je bila prva “Zadrugovizija”. To je bilo moje prvo pojavljivanje na “Zadrugoviziji”, on je bio tu i mnogo mi je pomogao. Da mi sad treba neki savet, on bi mi pomogao. Konsultujemo se i pitamo jedni druge u vezi emisija. Prihvatili su me sjajno, još odavno. Mislim da i njima znači jer smo se lepo rasporedili i svi smo puni energije. Svi smo srećni i zadovoljni – rekla je Ana u emisiji “Sa Ivanom”.

Ana Radulović o ulasku njenog muža u “Elitu”

Voditeljka je pitala Anu kako bi reagovala ukoliko bi njen suprug odlučio da uđe u “Elitu” i da li bi on, ukoliko dođe do toga, imao neke povlastice u odnosu na druge rijaliti učesnike.

– U ovom slučaju, možda bi mi i predstavljalo problem, ali ako bi on to odlučio, onda bi morao da bude svestan da ja moram da budem profesionalna i da tu nema gledanja kroz prste. Podržala bih ga u toj odluci, što da ne. Ja sam još davno bila za to da on uđe u rijaliti, ali je on neko ko puno radi i ja sada puno radim i mislim da u ovom trenutku ne bismo uspeli da uskladimo kada bi on sada ušao i ne bi bio tu 24 sata mesecima – rekla je Ana, a zatim je voditeljka upitala da li je nekad razgovarao sa članovima produkcije o ulasku u rijaliti:

– Nemoj to da me pitaš, ne mgou to da ti odgovorim – rekla je Ana kroz smeh.

Šta je Ana rekla o dolasku Dalile Dragojević na Pink, sukobu sa Anom Ćurčić i Jelenom Golubović, kao i braku sa Mirčetom Radulovićem, saznajte u video prilogu ispod.

Pogledajte prilog:

Previous articleSPOJ KOJI NISMO OČEKIVALI: Dalila Dragojević i Sanja Marinković u zajedničkom projektu – Snimak iz studija…
Next article“PRIZNAO DA JE BIO SA ANOM”: Ispovest koja sve menja – Nema više poricanja… (VIDEO)