Home Zanimljivosti STANIJA KRIVA ZA KRAH JOŠ JEDNE VEZE: Poznatoj voditeljki rasturila vezu –...

STANIJA KRIVA ZA KRAH JOŠ JEDNE VEZE: Poznatoj voditeljki rasturila vezu – Presudilo njihovu ljubav…

11778
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

“Tu je nastao haos, ja sam mu ga napravila”…

Ena Popov je srećno udata i ostvarena u ulozi majke. Pre braka, bivša voditeljka emisije “Zvezde Granda”, bila je u vezi sa zgodnim srpskim reprezentativcem koji ju je navodno prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Ena se već dugo godina ne pojavljuje u medijima, ali je na društvenim mrežama vrlo ažurna. Na osnovu njenog Instagram profila može se videti da je svoj izgled dovela do savršenstva i da nikad nije bila srećnija. Sada već više od 10 godina u ljubavi je sa biznismenom Nenadom Čanakom, sa kojim ima dve ćerke Riju i Milu.

Pre nego što je upoznala biznismena, pevačica se zabavljala sa jednim od najpoželjnijih fudbalera Gojkom Kačarom, što je kako su mediji tvrdili presudilo njihovu ljubav.

Ena Popov,
Ena Popov,

Nikada nije pričala o njihovoj vezi, sem toga da su drugovi iz detinjstva i porodični prijatelji. Njihova veza trajala je devet meseci.

Kako piše “Hello”, Eni je tada vezu poremetila bivša zadrugarka Stanija Dobrojević, sa kojom se Kačar paralelno viđao.

Za preljubu je saznala preko medija, dok se veza ubrzo nakon toga okončala. U javnosti se pretpostavilo da je upravo Stanija razlog raskida njihove veze.

– Dešava se da smo bili uslikani, tad sam bila anonimna u javnosti. Mi se vraćamo u Srbiju, na svim naslovnim stranama Kačar i ja. Ali na svim naslovnim stranama naslovi “Kačar prevario verenicu”. Koju crnu verenicu? Nisam ni znala to, kad su me zvali novinari, ja sva bitna. A kad su me pitali znam li da je veren za Enu Popov, ja se mislim “Koja, bre, Ena Popov?”. Tu je nastao haos, ja sam mu ga napravila. Posle sam čula da je on Eni rekao da ga odveze na neku stanicu odakle je išao u Split, a ustvari je on po mene došao kolima – govorila je.

Podsetimo da se Dobrojevićka sada našla u centru medijske pažnje, kada ju je učesnica rijalitija Aneli Ahmić optužila da joj je otela muža Asmina Durdžića. Ona je nakon afere navodno raskinula vezu sa Asminom.

Previous articleNOVI INCIDENT U ZADRUZI: Potpuni haos na imanju – Kačavenda na ivici provalije sopstvenog nevaspitanja… (VIDEO)
Next articleKONAČNO SAZNALA ŠTA JE BEBICA URADIO: Prva reakcija Miljane Kulić zaprepastila region… (VIDEO)