Home Zanimljivosti ANELI PREVARILA REGION: Potpisala ugovor pre nekoliko meseci – Sa sestrom isplanirala...

ANELI PREVARILA REGION: Potpisala ugovor pre nekoliko meseci – Sa sestrom isplanirala malverzaciju…

705
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Kakvo otkriće…

Asmin Durdžić, kako pojedini mediji tvrde, verenik Stanije Dobrojević i suprug Aneli Ahmić oglasio se na društvenoj mreži Instagram, te otkrio da je Ahmićeva prevarila čitav region.

Kako on tvrdi, Aneli je ugovor za “Elitu” potpisala još u martu i aprilu i od tad sprema svoju priču sa sestrom Sitom.

– Hoćete li dokaz da sestre Ahmić varaju celu naciju? Aneli je potpisala ugovor za “Zadrugu” u martu ili aprilu i od tada sprema priču svoju i varaju celu naciju. Nažalost, jedina osoba koja ispašta je Stanija, ali Aneli ispada za 20 dana, tako da je sve okej – napisao je Asmin na Instagramu.

– Zamislite Aneli Ahmić i Sita Ahmić su se ufurale da su broj jedan i da su bolje od Stanije. To je kao da ja kažem da imam jaču podršku od Zlatana Ibrahimovića – dodao je Durdžić.

Ranije se oglasio i njegov otac Mustafa, koji je izneo skandalozne optužbe na račun snajke:

– Aneli je strašno bezobrazna i aljkava. Najveći problem je bio higijena. Moja supruga, devet puta operisana, u penziji bila je prisiljena da ide njoj da čisti stan da bi naše unuče živelo u normalnim uslovima i da se ne bi razbolelo. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrva, a Aneli to ne smeta.

– Ona priča da sam loš čovek i da je moja žena loša. Moja žena je najbolja osoba na svetu, najbolja baka na svetu. Aneli je oduvek više volela da se provodi po gradu do zore nego da bude sa detetom – kaže Mustafa i dodaje da je Aneli umrla za njega kad mu je prebila ćerku:

– 17. jun 2021. Ovo je bio dan kad je Aneli umrla za mene. Prvo mi je pretukla ćerku, zatim sam zamolio policiju da je puste iz zatvora i da ćemo to rešiti između nje i moje ćerke u Austriji. Pu Cazin (policijska stanica Cazin, prim. aut.) izašao mi je u susret i oslobodili su je uz kaznu.

– Pustio sam je da dođe kod moje supruge da bi ona mojoj ženi rekla da bi sve isto ponovila. Onda sam rekao: “E sada je kraj.” To žena, ma to nije ni životinja – kaže on.