Home Zanimljivosti JANJUŠ NE SME DA PISNE – PLAŠI JE SE: Ucenjivala ga –...

JANJUŠ NE SME DA PISNE – PLAŠI JE SE: Ucenjivala ga – Tražila nerealnu sumu…

18905
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Jedva je se otarasio…

Zadrugarka Aneli Ahmić pre šest godina bila je u šemi s bivšim košarkašem i zadrugarom Markom Janjuševićem, publici poznatijim pod nadimkom Janjuš.

Iz te afere dogodilo se nenadano, tvrdi bliska prijateljica zadrugarke.

Ahmićeva je zatrudnela i od Janjuša je, povodom nezgode koja im se dogodila, zahtevala pozamašnu sumu novca kako bi otišla na kiretažu i rešila se trudnoće koja u tom trenutku navodno nije poodmakla.

Incident se dogodio u periodu kada je Janjušević napravio pauzu od rijalitija i rešio da se skrasi pored svoje žene i ćerke.

Hteo je da se obema iskupi zbog svega neugodnog što su preživele zbog njegovog učešća u “Zadruzi” i da svoje postupke donekle ispravi većom posvećenošću njemu najbitnijim dvema karikama.

Međutim, stvari nisu tekle baš onako kako je rijaliti zvezda zamislila, te je počeo da se viđa sa Aneli koja je u to vreme bila slobodna i u potrazi za slavom i novcem.

– Aneli je namazana svim bojama jer ovo što sada radi s Janjušem vuče ono što su imali u prošlosti. Ona zna da je on slab na nju jer su pre šest godina bili zajedno. Varao je Enu s njom. Marko ne sme da pisne, plaši je se. Tako luckasta mogla bi svašta da ispriča pred kamerama. To što su imali, on nikako ne bi želeo da se sazna. Posebno jer je ispao teška budala i pukao velike pare. Aneli je dolazila u Crnu Goru, a Janjuš je tada radio razne poslove u vezi s menadžmentom – počinje priču devojka bliska starleti koja je rešila da progovori o svemu što se desilo u prošlosti, te otkriva:

– Ona je ciljano išla da ga upozna, znala je da će neko kao on da zagrize mamac i da će pomoću njega ući u svet poznatih: “On je glupander, a ja sam megariba za njega. Kad je mogao da bude s Majom, mene će da kuje u zvezde. Zadruga je moja kad ga smuvam” – podelio je izvor prisećajući se Anelinih reči koje je sa njom u poverenju podelila, s obzirom na to da je Ahmićeva još tada želela da uđe u rijaliti.

– Do upoznavanja je došlo posredstvom zajedničkih prijatelja. Aneli je ostala u Crnoj Gori celu sezonu, nije dala Janjušu da diše, ali i on je pokazao da je pukao za njom. Tada se i desila afera među njima, tajna veza i trudnoća, koju ona nikako nije planirala ni želela – nastavlja Anelina prijateljica.

Kako je izvor i potvrdio, trudnoća je definitivno bila neplanirana, te je Aneli odlučila da se reši deteta i stavi tačku na aferu između sebe i Marka.

– Pukla je i napravila dramu kad je saznala da je trudna. Odmah su se našli. On joj je rekao da mora se reši ploda dok je još vreme jer on ne želi obavezu i da ga Ena opet ostavi. Aneli ga je tada ucenila da će otići na kiretažu samo ako bude platio. Uhvatio se za glavu jer je znao da nema novac. On se tek borio da nešto stekne u spoljnom svetu. Tražila mu je 15.000 evra. Bila je uporna. Nabijala mu je tenziju da će biti kasno ukoliko budu čekali. Janjuš nije imao kud, nije imao opciju. Pozajmio je novac od prijatelja i dao joj. Više se nisu videli sve do ove sedme sezone. Oboje ćute o svemu i igraju igru zaljubljenih, ali nije isključeno da će Aneli u jednom momentu da progovori – zaključila je prijateljica Ahmićeve.