Home Zanimljivosti DVE KRALJICE PROVOKACIJA PRSA U PRSA: Najveći rafal uvreda i poniženja ikad...

DVE KRALJICE PROVOKACIJA PRSA U PRSA: Najveći rafal uvreda i poniženja ikad zabeleženih kamerom… (VIDEO)

437
0
Maja Marinkovic, Vesna Vukelic Vendi,
Maja Marinkovic, Vesna Vukelic Vendi,

Neviđene scene koje će sasvim sigurno preplaviti društvene mreže…

Voditelj Ognjen Amidžić u novoj emisiji ugostio je starlete Staniju Dobrojević i Maju Marinković, glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu i pevačicu Vesnu Vukelić Vendi.

Tom prilikom došlo je do sukoba Maje i Vendi u uživo emisiji.

– Nikad mi nije bilo jasno, svi jedni s drugima i posle se druže i ništa im ne smeta – rekao je Ognjen.

– Znaš šta je najfrapantnije?! Ti se prema njima ponašaš kao da su normalni. Tu si ti za posmatranje – rekla je Vendi.

– Ognjene, znaš o čemu se radi, postoje neke osobe koje imaju potrebu da te provuku, čisto da bi malo dospele u žižu javnosti ako im to zakaže kroz nekoliko godina. Ne pecam se na te niskobudžetne fore s obzirom da smo u najgledanijem šouu, ozbiljnoj emisiji, da nismo pod šatorom – rekla je Maja.

– Ti si inteligentan čovek, pa prosto moram tvoju inteligenciju da ukrasim, da ne kažem oplemenim. Kad neko nekome kaže: “Obrišem ku**c od tebe” ili “služiš mi samo za ku**c”, a pored njega stoji njegova devojka, on priznaje tu osobu za devojku, a ovu smatra za brisanjem ku**a, ne samo nje nego i oca i ne zna da se povuče, nego i dalje juri tog muškarca, to govori da za osoba nema ni trunku samopoštovanja – rekla je Vendi.

– Pošto je gospođa pobožna, kosi se sa principima da se žena koja je pobožna da se penje na krkače zauzetom muškarcu u toku vašara. Nisam pod šatorom, pa nije ni vreme ni mesto da se raspravljam sa njom. Popela se žena zauzetom muškarcu na krkače. Uljez vam se uvukao u cveće… Moja majka ne može da bude znojava sa masnim prstima, ti se nisi presvukla – rekla je Maja.

– Koliko moraš da budeš iskompleksiran da operišeš sve na sebe? Totalni je anonimus – rekla je Vendi.

– Ponavljaš se, treći put ponavljaš istu priču – rekla je Maja.

– Osoba gde god se pojavila napravila je štetu, samo uneredi gde god se pojavi, bukvalno je izmet gde god da se pojavi – rekla je Vukelićka.

– Svi smo naši, Vendi jaši – ponavljala je Maja.

Detaljnije u prilozima ispod: