Home Zanimljivosti “ŽELIM DA POBEGNEM OD NJEGA”: Aneli se slomila kod Drveta – Drhtavim...

“ŽELIM DA POBEGNEM OD NJEGA”: Aneli se slomila kod Drveta – Drhtavim glasom otkrila šta će uraditi sa Janjušem… (VIDEO)

574
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Ne zna šta je snašlo…

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se tokom žurke posvađali, te razmenili uvrede, zbog čega su morali da razgovaraju i razjasne svoj odnos, koji prema svemu sudeći vodi ka vezi.

Janjuš je izljubomorisao Aneli zbog ponašanja, a ona ga je izvređala.

Drvo mudrosti pozvalo je Aneli u Rajski vrt, gde je ona otvorila dušu i otkrila da će se sve u njihovom odnosu promeniti:

– Malo sam se zabavljala i plesala, on je igrao za ruletom. Ono naše standardno, ja ga grlim, on govori da mu ne prilazim. Standardna zezancija, malo smo se svađali i vređali eto – započela je Aneli.

– I kakva je sada situacija? – pitalo je Drvo

– Zamerio mi je što sam plesala, bio je ljut. On mene optuži da sam ga vređala bez razloga, ali njemu je smetao moj ples. Nije mi delovalo kao da nije ljubomroan kao što kaže. Ja bih volela da budemo prijatelji, kao na početku, ali znam da je to nemoguće – rekla je Ahmićeva.

– Želim da pobegnem od njega zato se i svađam non-stop. Da nije bilo žurke, ne bih se ni pomirila sa njim. Ovo je prešlo prijateljstvo, danas ću doneti odluku šta da uradim. Pošto već par dana priča da ga nikad nisam iznenadila nečim, nikad mu nisam nešto skuvala. Je l’ mogu ja da ti tražim neki kolač ili da napravim? – zavapila je Aneli.

Pogledajte prilog: