Home Zanimljivosti OGLASIO SE ANELIN TIM – LETE VARNICE: Asmin objavio eksplicitne stvari Ahmićeve...

OGLASIO SE ANELIN TIM – LETE VARNICE: Asmin objavio eksplicitne stvari Ahmićeve sestre…

9695
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Sukob je tek počeo…

Nakon suočavanja učesnice ove sezone “Elite”, Aneli Ahmić, i starlete i bivše rijaliti zvezde, Stanije Dobrojević u pomenutom rijaliti programu, na profilu aktuelne takmičarke osvanule su nove prepiske sa Asminom Durdžićem, ali i na njegovom profilu na društvenoj mreži Instagram lavina objava i dokaza ne prestaje.

Aneli je lično tražila da se objave prepiske, kako bi dokazala da je Asmin i dalje pokušavao da bude sa njom dok je bio u odnosu sa Stanijom.

Asmin se odmah oglasio, te prvo objavio prepiske sa Anelinom sestrom Sitom Ahmić.

Kako Durdžić tvrdi, Sita ga je ucenjivala vezano za jednu slikarku, a on je sada od nje tražio da objavi početak i kraj te prepiske.

Kada ona uradi kako joj je kazano, Asmin je obećao da će ostaviti Aneli i nju na miru.

Takođe, tražio je da se prepiske od 28. juna, koje su vazane za intimne odnose, objave u celosti.

Međutim, to nije bilo sve, Asmin je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio prepisku sa Sitom, a na njoj se vidi da je Anelina sestra Durdžiću poslala svoju eksplicitnu fotografiju.

Instagram,
Instagram,

Tim putem još jednom joj je izdao upozorenje.

Aneli na to nije ostala nedorečena, te je tim koji je zadužen za njen nalog na platformi Instagram dok je ona u rijalitiju objavio odgovor upućen Asminu.

– Kakav može biti čovek koji objavljuje ovakvu sliku majke njegovog deteta sa ciljem da je kao i bezbroj puta do sada omalovažava, spušta i ponižava da bi sebe istakao i izdigao, a majku svog deteta na ovakav način ponižavao i omalovažavao. Posle ovoga sam shvatila da ovo može da uradi samo egocentrik, narcis i loš čovek jer je ova objava dotakla samo dno ljudskog dostojanstva koje on očigledno nema – napisao je Ahmićev tim u objavi na njenom Instagram storiju.

Instagram,
Instagram,