Home Zanimljivosti RODIĆE MU DETE: Aneli dala obećanje Janjušu – “Bivšu ženu ću voleti...

RODIĆE MU DETE: Aneli dala obećanje Janjušu – “Bivšu ženu ću voleti najviše na svetu…” (VIDEO)

618
0
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Noćni razgovori dobili su malo ozbiljniji obrt…

Učesnik rijaliti porgrama “Elita”, Marko Janjušević Janjuš došao je do kreveta zadrugarke Aneli Ahmić, koja je bila u spavaćoj sobi.

Tom prilikom cimeri su popričali o brojnim temama i to je trajalo do duboko u noć.

– Što nas negde ne puste gde nema ničega, pa neka razmišljaju šta je bilo… Ja bih voleo da ti odeš na svo sređivanje noktiju, trepavice, sve pristajem, meni ništa ne treba. Ja ovde uživam, meni je toliko dobro ove godine, da ti ja ne mogu objasniti. Zato što sam baš opušten i ne zanima me ništa – priznao je Janjuš.

– Je l’ ti ja prijam i pomažem ti – pitala je Aneli.

– Mnogo mi pomažeš, rijaliti ne bi imao smisla da nema tebe. Moraš da budeš pozitivna, ja se nijednom nisam iznervirao i svađao s nekim. Ja toj metli Anđeli kažem: “Druže, tebi najbolja drugarica govori da imaš velike predispozicije da postaneš starleta.” Ona meni kao: “Ti si prevario ženu”. Ona misli da mene može da poremeti. Druže ja je**o 800 devojaka u životu, sa ženom i bez žene – rekao je je bivši košarkaš.

– Tri puta kažeš to, a to nikada ne govoriš – šapnula je Ahmićeva.

– Moja bivša žena je žena koju ja volim najviše na svetu. Niko ne postoji pre moje žene i to će biti tako dok sam ja živ – rekao je Janjuš.

– Pa dobro, možda ću ti biti ja žena – rekla je Ahmićeva.

– Da li ćeš ti biti?! To ćemo videti. Druže, ona mi je rodila dete, ja što sam kreten, to je druga priča – rekao je Janjuš.

– Možda ću ti i ja roditi dete – dodala je Aneli.

– Okej, ali ti kažem, nju volim najviše na svetu. Normalno je da Krunu volim najviše na svetu. Ti u druženju sa mnom, odmah kada se to ospori da li ja volim nekoga, to odmah ide kraj. Ja jesam grešio. – priznao je Janjuš.

Pogledajte prilog: