Home Zanimljivosti UCENAMA IZNUĐIVALA NOVAC: Aneli Ahmić zavela oženjenog – Onda mu napravila pakao...

UCENAMA IZNUĐIVALA NOVAC: Aneli Ahmić zavela oženjenog – Onda mu napravila pakao od života…

2093
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Novi detalji iz Anelinog života…

Kontroverzna starleta Aneli Ahmić iza sebe ima burnu prošlost, kakvu ni najbolji režiseri ne bi napravili za film.

Ona je sa 19 godina zavela folk zvezdu koja zbog nje umalo nije ostavila suprugu, koja je takođe pevačica.

Prvo su imali ljubav, a onda je u njemu videla novac i šansu da profitira.

– Vi mislite da je Aneli glupkasta, da nije inteligentna, a ona je tamo u “Eliti” najnamazanija osoba. Za nju je Stanija malo dete. Ta starleta je dobila Anelin otpad, a to je Asmin. On više nema ni evra, ma ni dinara. Švorc je i zato je Ahmićeva pobegla od njega, da iskoristi makar slavu. Nekad je harala po diskotekama, gde je upoznavala domaće zvezde. Nema koga nije poznavala, a najbolja ortakinja je bila s članovima obezbeđenja. Znala je da preko njih može sve. Tako je odlučila da njena sledeća žrtva bude folk pevač, velika zvezda stare Jugoslavije koja ima ženu, a ona je takođe pevačica – počinje priču ženska osoba koja se družila sa starletom iz “Elite” i upućena je u njene mrlje iz prošlosti:

– Čula je da će on pevati u jednom velikom lokalu, diskoteci. Upravo tu je i upoznala velikog pevača folk muzike, koji je naprosto odlepio za njom. Malo alkohola i malo više njenog flerta i lascivnog ponašanja učinilo je da sve postane još intenzivnije među njima. Iako ne važi za kavaljera kada je novac u pitanju, prema njoj je bio galantan, skidao joj zvezde s neba, dok nije došlo do preokreta: “Ta žena troši pare i putuje, a on sa mnom spava. Ja sam ta koju voli i s kojom će završiti” – prepričava dalje drugarica zadrugarke koja je zatalasala domaću javnost.

Onda nastavlja da komentariše šta se dalje dešavalo:

– Kada je osetila da on zaista ima mnogo para, Aneli je rešila da izvuče korist iz veze s oženjenim pevačem, odnosno da dobije nešto više od sitnica koje joj je davao. Htela je mnogo više novca i da te pare ulaže u krupne stvari. Ucenjivala ga je. Uzimala je hiljade i hiljade evra da njegova žena pevačica ne sazna da je prevarena i da on ima ljubavnicu.

– Uzimala je od njega pare, a on je davao, sve dok mu nije pukao film i zapretio joj policijom. Otvoreno joj je rekao da joj više neće dati ni evro, kao i da ima sve poruke i pozive u kojima mu iznuđuje velike količine novca. Aneli ga je plačući molila da je ne prijavljuje. Plakala je ko kiša. Rekao joj je da nestane zauvek iz njegovog života i da je neće prijaviti. Od tada se više nikada nisu videli – završava izvor blizak Aneli.