Home Zanimljivosti “ORANGUTANKO – NEMAŠ ŠANSE KOD MENE”: Asmin Durdžić se ne šali –...

“ORANGUTANKO – NEMAŠ ŠANSE KOD MENE”: Asmin Durdžić se ne šali – Direktno obraćanje Vladimiru Tomoviću…

34549
0
Vladimir Tomovic, Stanija Dobrojevic,
Vladimir Tomovic, Stanija Dobrojevic,

Ne da na svoju bivšu…

Nakon što je bivša rijaliti učesnica Žana Đorđević Omnia potkačila u poslednjem intervjuu Staniju Dobrojević, Stanijin bivši imao je štošta da joj odgovori.

– Ne mogu da shvatim, taman posla još da razumem, a kamoli da prihvatim kao zdravorazumski da neko ko ima godina i iskustva kao Stanija pre toga nije jasno ispitala situaciju sa kim ulazi u ozbiljnu emotivnu vezu, pravljenje porodice i dece je ozbiljan korak ka životu.

– Propusti se svima dešavaju, ali ovo je previše kratak vremenski period za takav propust. Takve propuste sebi kao ozbiljnoj ženi i dugogodišnjem rijaliti igraču nije smela da dozvoli.

– Pre mislim da Stanija na ovaj način želi da se vrati svojoj rijaliti karijeri i da je ovim postupkom i suočavanjem sa Aneli htela da pokaže kako je i dalje aktuelan rijaliti igraš, što “poštujem”, to mi definitivno više tako izgleda, ona mi nikako ne izgleda kao zaljubljena žena – rekla je Žana za Pink.rs.

Nakon toga njoj je Asmin uputio grozne prozivke:

– Žana ima kompleks nebitnosti želju za medijskom pažnjom pa našla da komentariše i kači se na mene i Staniju, nije joj pomoglo što se vukla sa Stanijinim bivšim, ostala je nebitna majmunica – napisao je Asmin na svom Instagram storiju.

Instagram,
Instagram,

– Kiklope, ti se svugde trpaš što se sa Stanijom nekada povezivalo i sad se još na mene kačiš, pa ne vodam ja majmunice i odmah da znaš da nemaš nikakve šanse kod mene jer mi ličiš na orangutansko d*pe! Ni za sto života nećeš da budeš Stanija! Živiš za dan kad možeš da prokomentarišeš Staniju i mene za jedan članak, sad ću ti ja napraviti naslovnu stranicu – dodao je Asmin uz Žaninu sliku sa Vladimirom Tomovićem, Stanijinim bivšim.

Instagram,
Instagram,

Žana se povodom ovih prozivki još uvek nije oglasila.