Home Zanimljivosti VELIKA DALILINA POBEDA: Dragojevićeva pokazala kako je trijumfovala – Čestitke se samo...

VELIKA DALILINA POBEDA: Dragojevićeva pokazala kako je trijumfovala – Čestitke se samo nižu…

408
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Svaka čast…

Trenutno jedno od najaktuelnijih imena iz sveta domaćeg rijaliti programa i voditeljka koja je imala transfer meseca prešavši na ružičastu televiziju, Dalila Dragojević, već uveliko snima emisije za Pink i redovna je u studiju.

Sve što ona uradi biva pomno ispraćeno od strane njenih fanova, publike i pripadnika sedme sile.

Svi smo svesni koliko je Dalila napredovala u svakom smislu od svog prvog pojavljivanja, pa do dana današnjeg, a u prilog napisanom svedoči i jedna od najizazovnijih objava na njenom Instagram profilu.

Muškarcima vilica pada čim ugledaju njen senzualni “post”.

Dalila je sada zgodnija više nego ikada, a to se od nje i očekuje budući da je oduvek važila za pravu bombu među rijaliti devojkama.

Otkako je uplovila u voditeljske vode, reklo bi se da tek sada sija više nego ikada. Taj sjaj u njenom oku, dokaz je o pobedi, onoj ličnoj koju je dobila nakon svega što je prošla.

Ovog puta je Dalila bila odevena u žuti komplet koji je naglasio sve njene adute. Od dugih nogu, preko uskog struka, pa sve do bujnih grudi koje su se skrivale iza duge kose koju je zavodljivo nameštala snimajući se svojim mobilnim telefonom.

Komentari su se samo nizali, a fanovi (mahom muški deo) bio je raspamećen ovim prizorom, te su se čestitke na konto fizičkog izgleda samo nizale.

Kao što smo rekli, ova objava je samo još jedan od dokaza da je Dalila na kraju izašla kao “pobednica”, jer kako kažu, posle kiše dođe sunce!

A kako to Dalila izgleda, pogledajte i sami u nastavku teksta KLIKOM NA OVAJ LINK!