Home Zanimljivosti KONAČNO USLEDILO PRVO OGLAŠAVANJE: Ana Ćurčić pokrenula krivične tužbe protiv Kačavende i...

KONAČNO USLEDILO PRVO OGLAŠAVANJE: Ana Ćurčić pokrenula krivične tužbe protiv Kačavende i Đedovića…

4033
0
Marko Dedovic, Ana Curcic, Milena Kacavenda,
Marko Dedovic, Ana Curcic, Milena Kacavenda,

Odlučila je da stavi tačku…

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Ana Ćurčić odlučila je da podnese tužbu protiv trenutne učesnice “Elite” Milene Kačavende, svoje nekadašnje kume.

Nakon Milene, usledila je tužba i za zadrugara Marka Đedovića.

Nakon saznanja o Ani koja su Milena i Đedović iznosili u rijalitiju, bivšoj zadrugarka je odlučila da stavi tačku na njihove izjave i podnese tužbe.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi kome je tužba upućena uz dato obrazloženje:

Instagram,
Instagram,

Na ovo saznaje se oglasila drugarica Milene Kačavende:

– Pa meni je to smešna priča, priča za javnost, kao ona isteruje pravdu… Jedva čekam da vidim i to suđenje, pa nije Milena tikva bez korena, ona u svakom trenutku zna šta priča, šta ne priča, a zašto i dalje ćuti o mnogim detaljima, ne da bi ona ispala, kako je bilo u početku, da se gubi, nego zato što je i dalje, ne znam ni ja zašto, štiti od istine, jer onda bi ljudi zaista imali priliku da čuju i vide pravu sliku – započinje drugarica Milene Kačavende i nastavlja:

– Pa i Milena ima toliko dokaza, toliko svega što treba da ispriča, samo polako. Znate kako kažu, time ću i završiti poziv, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje – kaže ona.

Sada preostaje da o tužbi saznaju trenutni učesnici rijalitija Milena Kačavenda i Marko Đedović, kao i kakvu će reakciju imati na ovaj postupak.