Home Zanimljivosti ZBOG FILIPA CARA HTELA DA URADI ONO NAJGORE: Majka očajna jer njena...

ZBOG FILIPA CARA HTELA DA URADI ONO NAJGORE: Majka očajna jer njena ćerka započinje zajednički život sa njim…

954
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic, Slovenka Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic, Slovenka Nikolic,

Teško je podnela njihov turbulentan odnos…

Majka Aleksandre Nikolić očajna je zbog njene veze sa Filipom Carem te je zbog njega poželela sebi da oduzme život.

Protekle nedelje Aleksandra Nikolić je odlučila da se odseli od majke Slovenke i iznajmi stan, u kom trenutno boravi sa prijateljicom, Anom Spasojević.

– Nisam se čula sa njom, zovem je, ne javlja mi se, iznajmila je novi stan sa Anom Spasojević. Inače se redovno čujem sa njom, njoj hormoni sada rade, pa mi kaže samo po jednu rečenicu – rekla je tada Slovenka.

Inače, kako Skandal saznaje, Aleksandra je skovala tajni plan da se Filip Car useli u taj stan, koji je sada iznajmila, međutim, ne želi da se to zna za sada.

Njena majka je zabrinuta zbog njenih promena raspoloženja, zbog čega je Aleksandra, između ostalog, odlučila da napusti porodični stan.

U svakom slučaju, Filip bi po planu i tvrdnji njihovih prijatelja trebalo da se useli u taj stan uskoro, a Slovenka i dalje ne podnosi Cara, pa je Ana “alibi” za sve.

Inače, kako prenosi Skandal, Slovenka je svojevremeno želela sebi da oduzme život zbog Filipa i svega što je radio Aleksandri tokom veze:

– To mi se nikako ne dopada, mislim da je i ušao u Zadrugu sa namerom da sroza Aleksandru, nadam se da će biti pametna. Ja sam htela da se ubijem zbog njega u četvrtoj sezoni. On jeste dobar drug, harizmatičan je, ali što se ljubavnih veza tiče… Katastrofa. Moje dete je ostalo bez dinara zbog njega, završila u zatvoru. Molim Boga da se udalji od njega – govorila je Slovenka za Skandal.

Previous articleANA ĆURČIĆ UHVAĆENA NA DELU: Došao joj u stan – Isplivao privatni snimak…
Next articleMARIJA POTRAŽUJE POLA MILIONA ZA ODŠTETU: Bebica će morati da iskešira Kulićki sve do dinara…