Home Zanimljivosti DRAMA U VETERNIKU: Dejan Dragojević molio majku za oprost – Kamera sve...

DRAMA U VETERNIKU: Dejan Dragojević molio majku za oprost – Kamera sve zabeležila…

1599
0
Dejan Dragojevic, Biljana Dragojevic,
Dejan Dragojevic, Biljana Dragojevic,

Ovome se niko nije nadao…

Od kada je napustio Zadrugu 5 u kojoj se razveo od Dalile Dragojević zbog koje godinama nije govorio sa majkom Biljanom, bratom Davidom i ostalom familijom u Veterniku, Dejan Dragojević neguje idilične odnose sa najbližima, posebno sa majkom Biljom koja mu je sve te godine braka i te kako falila.

Zato se i trudi da joj u svemu ugađa, a svako malo je obraduje i poklonima i kada ima za to povod i kada nema.

Međutim, ovog puta Bilja očito nije bila raspoložena za mlađeg sina i njegove fore i fazone, pa je delovalo, ako ćemo po videu koji je sam Deki objavio, da ovih dana nisu u ljubavi.

Naime, Dejan je sve vreme majku snimao telefonom, išao za njom i ponavljao:

– Stani, molim te! Dođi, nemoj da si ljuta – vikao je Deki, a Bilja ga nije konstatovala i sve vreme je bežala od kamere.

– A mama, nemoj, što si ljuta, mama, nemoj – dobacivao joj je Deki kroz smeh, a Bilja mu se otimala i samo je nešto kratko procedila kroz zube.

Šalu na stranu, jasno se iz klipa vidi da se mama i sin samo zabavljaju, ali i da ona negde žuri, kao i da nema vremena za njegova snimanja i objave.

Naravno, nema više ni govora o nekim ozbiljnim svađama kao u vreme Dejanovog braka, a o prekidu komunikacije da i ne govorimo.

Previous articleNAJSTROŽE OSUĐEN ZBOG PONAŠANJA – MENSUR ZAVAPIO: “Ja ne želim probleme” – Ozbiljno se zakuvalo… (VIDEO)
Next articleRUKAMA POKRIVA LICE POLIVENO TEČNOŠĆU: Miljana se brutalno osvetila Bebici zbog bacanja u bazen… (VIDEO)