Home Zanimljivosti ASMIN SKOVAO PAKLENI PLAN SA MAJOM: Marinkovićevoj dao zadatak da rastavi Janjuša...

ASMIN SKOVAO PAKLENI PLAN SA MAJOM: Marinkovićevoj dao zadatak da rastavi Janjuša i Aneli…

350
0
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic, Maja Marinkovic,
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic, Maja Marinkovic,

Biće napeto…

Stanijin bivši, Asmin Durdžić, sa starletom i rijaliti zvezdom Majom Marinković skovao je pakleni plan koji će napraviti jednom rečju haos u “Eliti”!

Danima i nedeljama unazad spekuliše se o Majinom ulasku na velelepno imanje.

Njenom povratku se raduje upravo najviše Asmin.

Kako piše Kurir, Maja se s tim složila.

Ona mu je poručila da će raskid da usledi čim je njen bivši partner Marko Janjušević Janjuš ugleda na vratima!

– Asmin je kontaktirao s Majom i dogovorio se s njom da će joj, ukoliko rastavi Aneli i Janjuša, uplatiti na račun ni manje ni više nego 10.000 evra. Iako je zaljubljen u Staniju Dobrojević, Asmin na sve moguće načine želi da napakosti Aneli jer ne može više da gleda njenu i Janjuševu ljubavnu romansu na nacionalnoj televiziji, te je spreman da ode korak dalje i plati da bi ona bila ostavljena u Beloj kući i patila. On je mudro odigrao i stavio pred Maju ponudu koja se ne odbija da čim uđe razbuca vezu Aneli i Janjuša, što je ona oberučke prihvatila – tvrdi izvor blizak Durdžiću.

Zatim, izvor dalje otkriva Majinu reakciju u vezani sa ponudom:

– Kad je čula da se radi o 10.000 evra, Marinkovićka je na keca pristala i rekla Asminu: “To ti je završeno za 24 sata! Čekaj samo da me Janjuš vidi na vratima!” Maja je spremna da to uradi i bez novčane naknade, pošto stalno priča da je najveća i neprežaljena Janjuševa ljubav, te da bi, kao i nekoliko puta dosad u rijalitijama, bila s njim kad je njoj volja. Ponavljala je u medijima da Janjuš nikad nije stavio tačku na emocije prema njoj, ali da mu ona nije davala povoda u prošloj sezoni, te da iz tog razloga nisu završili ponovo zajednmo . Međutim, sad se situacija promenila, pa Maja neće dozvoliti da joj neka druga devojka poljulja presto u rijalitiju, pogotovo ne voli da neka petlja oko Janjuša – priča izvor za Kurir.