Home Zanimljivosti ISPLIVALE NOVE PREPISKE FILIPA CARA: Terao je da laže Aleksandri Nikolić –...

ISPLIVALE NOVE PREPISKE FILIPA CARA: Terao je da laže Aleksandri Nikolić – Brutalno je izvređao…

286
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Prepiskama obelodanjen odnos…

Došlo je do poseda novih prepiski u kojima Filip Car pokušava da se “opere” od afere sa Vanjom Rašovom.

On je sve vreme nagovarao bivšu zadrugarku da Aleksandri Nikolić pošalje da se među njima ništa nije desilo, kako bi se smirio.

U posed prepiskama došlo se i ranije, ali su sada objavljene i nove poruke.

Evo šta se sve izdešavalo:

– Vanja kao prvo nikada u životu ja tebe nisam pozvao! Kao drugo! Milsim da sam u “Zadruzi” i suviše korektan bio prema tebi da bi ovakve stvari radila u momentima kada mi je devojka trudna!

– Sa njenog profila su mnogim osobama dolazile mnogo čudne poruke svima smo se izvinili jer sumnjamo ko je ušao u profil i tada smo promenili šifru, za tebe nismo videli valjda je bilo obrisano, da li misliš da bi ti ona tako pisala – napisao je Filip Car.

– Ignoriši, misli da ja i ti nešto imamo, reci da nije istina, napiši joj da to nije istina, da smo mi uvek bili drugovi. Trudna je, ljubomorna je na sve – napisao je Filip.

– Ima i drugih načina za dolazak u medije, nego preko mene i moje trudne devojke. Jedva čekate da bilo šta objavite j**ali vas mediji. Jadno! – napisao je Car.

Previous articleBEBICA JECA OD SUZA: Nakon što je čuo ove reči nije mogao da dođe sebi – Priskočili mu u pomoć…
Next article“TRUDNA JE I LJUBOMORNA NA SVE”: Isplivale nove šokantne prepiske Filipa Cara – Terao je da laže Aleksandri Nikolić…