Home Zanimljivosti PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU: Ekskluzivna najava – Izneo informacije o svojim...

PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU: Ekskluzivna najava – Izneo informacije o svojim planovima…

5046
0
Bane Bojanic, Milos Bojanic, Mikica Bojanic,
Bane Bojanic, Milos Bojanic, Mikica Bojanic,

Progovorio o svom viđenju rijalitija…

Posle dugogodišnjeg rada izvan Balkana, Bane Bojanić se vratio u Srbiju.

Kako je otkrio, sa porodicom je kupio stan u Beogradu gde planira da nastavi muzičku karijeru, a onda je progovorio i o “Eliti”.

Naime, pevač se prisetio dana kada je njegov otac, pevač Miloš Bojanić bio deo rijaliti programa, kao i njegov brat Mikica, te otkrio da li bi on ušao.

– Kada su tata Miloš i brat Mikica bili u rijalitiju, morao sam da ih podržim. Moji su. Čuo sam da se brat dobro pokazao. Ja nisam taj tip, ne bih se snašao tamo. Nisam planirao da uđem u rijaliti, niti je to za mene. Kada je Miloš bio u rijalitiju, bilo je strašno. Slali su mi klipove. Ništa nisam mogao da uradim – rekao je Bane.

On je dalje otkrio da se vraća na muzičku scenu, kao i da je snimio duet sa koleginicom:

– Album je pri kraju, a ekskluzivno najavljujem duet sa jednom svojom koleginicom, ali neću da otkrivam sa kojom. To će biti iznenađenje. Ona je u prvih top pet pevačica trenutno. Ukoliko album dobro prođe, biće kako publika kaže – rekao je Bane.

Bane dalje otkriva šta se dešava sa kućom u Crnoj Gori:

– Ćerke su na fakultetu u Beču, a ja se vraćam u Srbiju definitivno. Kupili smo stan u Beogradu. Što se prodaje kuće tiče, to morate Miloša da pitate. Svi smo emotivno vezani za tu kuću na moru u Crnoj Gori. Miloš je gradio tu kuću. On svaku kuću koji je gradio morao je da učestvuje u radovima. On me može bez toga. Iako je sada u godinama kada mora da se čuva, on nas ne sluša. Video sam u novinama kada je teglio džakove cementa. Kažem mu da se pazi, da ne padne negde kad radi oko kuće, ali on ne sluša – kaže on.

Previous articleANA UHODI ZVEZDANA SLAVNIĆA: Ćurčićeva sama sebi uskočila u stomak – Njihov zajednički plan… (VIDEO)
Next articleRASKRINKAVANJE DO SRŽI: “Za njega tek sad počinje rijaliti” – Bebica ostao šokiran izjavom… (VIDEO)