Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ PRIZNALA EMOCIJE PREMA ZOLI: Isponižavala se kao nikad u životu…...

MILJANA KULIĆ PRIZNALA EMOCIJE PREMA ZOLI: Isponižavala se kao nikad u životu… (VIDEO)

1887
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

“Zabolelo me je…”

Miljana Kulić ponovo se našla u centru pažnje, te je porazgovarala sa voditeljem rijalitija, Darkom Tanasijevićem.

Zvezda rijalitija se osvrnula na ulazak njenog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zole.

Ona je pokušavala sve da ubedi da je potpuno ravnodušna i da ne postoji šansa da dođe do pomirenja.

Onda je otkrila zašto plače već dva dana:

– Ne bih rekla da se nešto promenilo nakon Zolinog ulaska, ja ga ne primećujem, ne interesuje me, Slađa mu je dala krevet, ali nemam nikakav osećaj, kao prema Ivanu Marinkoviću. Mogao je i pored mene da legne, ne bih mogla da mu zabranim. Mnogo sam ga volela, ne mogu ni da uporedim, ovo je zatvoren prostor, Ivana i Zolu sam najviše volela, sa Ivanom imam dete, sa Zolom sam najduže bila, bili smo nerazdvojni, a sada nemam nikakav osećaj, ravna linija.

– Nemam onaj osećaj, nikakve uspomene, čak ni to Rajsko ostrvo, ne pamtim ništa lepo, a ni ružno. Verovatno vide ljudi da sam dva dana uplakana, pa misle da je zbog Zole, meni danima vređaju porodicu, Zola je samo kap, koja je prelila čašu – govorila je Miljana o svojim emocijama.

– Zabolelo me je, biću iskrena, njegovo izlaganje na sinoćnjim nominacijama… Zbog ljubavi sam se jako ponizila, imala sam odnose sa Bebicom, samo da bih Zoli terala inat, to samo ku*ve rade… Najstrašnije sam se isponižavala zbog ljubavi prema njemu – objasnila je Miljana.

Detaljnije u prilogu ispod:

Previous articleALEKSANDRA MU OPROSTILA BATINE: Maja se ne zaustavlja – Ponovo udarila na Filipa Cara i trudnu Nikolićevu…
Next article“ZOLA MI SE SKROZ SVIĐA”: Milenino svedočenje promeniće tok rijalitija – Centrifuga emocija… (VIDEO)