Home Zanimljivosti PRVO JANJUŠEVO JAVNO OBRAĆANJE SUPRUZI: Hitno se oglasio – Pogledajte šta joj...

PRVO JANJUŠEVO JAVNO OBRAĆANJE SUPRUZI: Hitno se oglasio – Pogledajte šta joj je sada poručio… (VIDEO)

4611
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Bio je potpuno iskren…

Takmičar “Elite” Marko Janjušević Janjuš se u radio emisiji “Amnezija” obratio svojoj bivšoj supruzi Eni, prvi put direktno otkad se uselio u ovaj rijaliti.

On joj se javno obratio povodom njenog rođendana:

– Danas je 8. novembar i dan kad je pre jedno 30 godina rođena majka moje dece. Ona ovo ne gleda, ali se nadam da će joj neko preneti. Ona je trenutno u Parizu, sanjao sam da je upoznala nekog muškarca iz Konga i uzeli su se na kraju. Zamisli šta mi se sad dešava u glavi – krenuo je Janjuš, pa nastavio o sukobu sa Urošem Stanićem:

– Što se jučerašnjeg dana tiče, doveo sam se u situaciju gde sam došao na žurku, dočekala me je ta Ćanina pesma, pa zatim Rada Manojlović, onda DJ Neba, da bi na kraju uleteo Lepi Mića. Uz sve to vrtim rulet, a aparat mi ide na automatik. U tom trenutku, ulazi mali jazavac, koji mi traži nešto i ja mu govorim da se pomeri uporno. Kad si kod kuće teško ti je da ćutiš i sediš, za zamisli ovde… Nije ovo zaj*bancija, meni taj dečko nije više zanimljiv i ne mogu više da se šalim sa njim. Ne kažem da su sinoć imali lošu nameru, ali je bio pogrešan trenutak – dodao je on.

– Ja od danas ispravljam krivi tok ovog rijalitija. Mnogo sam energije utrošio u nebitne ljude. Što ja imam da ulazim zbog budala u probleme? To nisu naivne stvari. Neka piče samo neka me puste – rekao je Janjuš.

– Sa Aneli kako stojiš? – pitala je voditeljka Teodora Balzak.

– Nikako, juče mi se tokom cele situacije kezila. Pri tom sam bio u ku**u ceo dan. Ona mi je isto postala dosadna, video sam sinoć u svađi da zna i te kako da se svađa i psuje. Što mora da mi se dešava da uleće obezbeđenje između mene i Uroša? To je blam – rekao je Janjuš.

– Kaži mi kakav ti je plan sada? – pitala je voditeljka.

– Hoću da živim punim plućima, da uživam i da me niko ne dira. Meni psihijatrijski slučajevi ne trebaju. Voleo bih da kada bude Krunin rođendan, da mi pošalju jednu tortu da počastim bliske ljude. Još jednom srećan rođendan Eni, neka te Bog čuva i sa mnom i sa tobom – završio je Janjuš.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku:

Previous articleDA LI JE JOŠ JEDNA PROMENA VERE NA POMOLU: Nakon što se devojka Dejana Dragojevića usnimila…
Next articleDALILA DRAGOJEVIĆ ZATRESLA BALKAN INFORMACIJAMA O ANELI AHMIĆ: Otkrivene tajne iz Dubaija…