Home Zanimljivosti ZOLI PUKAO FILM: Skače po Miljaninim stvarima – Demolirao radionicu… (VIDEO)

ZOLI PUKAO FILM: Skače po Miljaninim stvarima – Demolirao radionicu… (VIDEO)

375
0
Lazar Colic,
Lazar Colic,

Cela kuća digla se na noge…

Već smo pisali kako je urlanje Miljane Kulić diglo Belu kuću na noge, dok je vikala kako ima da radi šta joj se hoće, Lazar Čolić Zola je izgledao bespomoćno.

Kako i da Kulićeva danima unazad unosi pravu pometnju među ukućane “Elite” svojim ponašanjem, a najveće posledice trpi, logično, pomenuti Lazar Čolić Zola. Poslednji Miljanin “ispad” rezultirao je suzama i vikanjem.

No, sada je izbio novi sukob na relaciji ovog bivšeg ljubavnog para. Bio je takvog intenziteta da je došlo čak i do bacanja stvari u jezero.

– E sada ćeš da vidiš! Mene moje stvari ne interesuju, sad ću sve tvoje u jezero da pobacam. Vidi šta sve ovde imaš – zadihano je govorio Zola, tražeći Miljanine stvari.

– Važi, može, može… – rekla je Miljana preturajući po njegovom džaku.

– Nemoj slučajno da sam te video, jedne čarape mi nećeš baciti – vikao je zola, a onda izleteo iz radionice i zafrljačio Kulićkinu papuču u jezer.

Potom je Čolić počeo da skače po Miljaninim džakovima i kao razjareni bik besni po radionici. Naravno, obezbeđenje je bilo u pripravnosti i sprečilo dalje uništavanje ličnih stvari.

Detaljnije o ovoj temi pogledajte u narednom video zapisu:

Previous articleSTIŽE DEJAN DRAGOJEVIĆ: Marko Đedović mu ostavio materijal za uništenje – Bila je neverna…
Next articleSTRAŠNO – URADILA JE TO PRED OBEZBEĐENJEM: Miljana postupkom zaledila svima krv u žilama… (VIDEO)