Home Zanimljivosti JANJUŠ PONOVO JAVNO PREVARIO SUPRUGU: Prošli put mu u Zadrugu poslala tužbu,...

JANJUŠ PONOVO JAVNO PREVARIO SUPRUGU: Prošli put mu u Zadrugu poslala tužbu, a sad…

324
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Nikako da održi obećanja…

Marko Janjušević Janjuš nije krio da je bio očajan zbog razvoda od supruge Ene Senić, koja ga je ostavila još pre nekoliko godina kada ju je javno prevario u “Zadruzi” sa starletom Majom Marinković.

On je stalno isticao da svoju suprugu voli, te da se kaje što ju je prevario, a ovog leta su se pojavili navodi da su se Janjuš i Ena pomirili, budući da je nekadašnji košarkaš objavljivao zajedničke fotografije, javno joj izjavljivao ljubav, kao i to što su zajedno bili na letovanju.

– Ena i Janjuš su nekoliko puta dolazili na plažu na Adi Bojani i nisu se razdvajali. Oboje su se smeškali, a društvo im je pravila ćerka Kruna. Interesantno je i to da su Janjuša muvala mnoge devojke po noćnim klubovima, međutim, Janjuš ni sa jednom nije bio i imao je rezervisan stav prema mlađim devojkama. Po svemu sudeći, izgleda da se zvanično pomirio sa Enom, čim se tako pristojno ponaša – otkrio je za “Blic” izvor blizak Janjušu.

Ipak, Janjuš je ponovo poklekao i prevario suprugu, i to sa Aneli Ahmić.

Od samog početka “Elite” se polemisalo o njihovom odnosu, te je svima bilo jasno da među njima postoje određene simpatije koje prevazilaze prijateljske, a sada su se i poljubili.

Oni su ležali na krevetu i razgovarali, a u jednom trenutku je pao i poljubac.

Podsećanja radi, Janjuš je bio presrećan što je Ena odlučila da da drugu šansu njihovoj ljubavi i braku, a kako će se stvari odvijati nakon što se poljubio sa Aneli, saznaćemo uskoro.

– Da nisam bio sa toliko žena, nikada ne bih znao da samo jednu volim – poručio je tada Janjuš misleći na suprugu.

Previous articleMILJANA OTVORILA DUŠU: “Čime bi teta Milica mogla da me obraduje – Treba mi muškarac kao Mensur…” (VIDEO)
Next articleBEBICA IMA TEŠKU BOLEST: Oglasio se prijatelj – “Svaka svađa bi mogla da se završi fatalno…”