Home Zanimljivosti PAR SATI PRED ULAZAK U ZADRUGU NAJAVILA HAOS: Maja spremna za suočavanje...

PAR SATI PRED ULAZAK U ZADRUGU NAJAVILA HAOS: Maja spremna za suočavanje sa Janjušem i Aneli – “Pozabaviću se…”

434
0
Maja Marinkovic, Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Od večeras više ništa neće biti isto u rijalitiju…

Starleta Maja Marinković večeras ulazi u “Elitu”. Mnogi se pitaju kako će izgledati njen susret sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i kako će Aneli Ahmić reagovati na njen ulazak. Ona je par sati pred dolazak na velelepno imanje u Šimanvcima otkrila kakva će joj biti taktika u rijalitiju.

Priznala je da više ne gaji emocije prema Janjušu, ali da će se pozabaviti tom situacijom ukoliko joj bude dosadno:

– Od mene može da se očekuje da će rijaliti da krene u totalno drugom smeru, jer sam ja sama po sebi hodajući haos, oko mene je uvek haos. Očekujte neočekivano – istakla je ona na početku, pa otkrila kome će se od ukućana javiti kada uđe na velelepno imanje:

– Nemam potrebu da se javljam, javljaće se oni meni, ko misli da treba da mi se javi, ja svoje lične obračune rešavam na licu mesta, pa ćemo videti kako će se ponašati kada budem ušla i da li će biti tako hrabri i rečiti da mi kažu u lice sve to što su pričali o meni dok nisam bila deo Bele kuće – rekla je ona i dodala:

– Nemaju potrebe da me se plaše, uglavnom me doživljavaju kao arogantnu vešticu, ali ja to nisam. Ponašam se onako kako neko zasluži, kada je neko dobar bolja sam deset puta, ali, kada je loš, to nije preporučljivo – rekla je Maja.

Maja je prokomentarisala i skandal koji je izazvala veza Stanije Dobrojević sa bivšim partnerom Aneli Ahmić, Asminom Duržićem:

– Neko sam ko voli Staniju, podržavam je. Znam celu istinu između Stanije i Asmina i ja glasam za ljubav. Što se Aneli tiče, mislim da bi ona trebala, pošto igra na kartu žrtve i spominje devojčicu, neka je dete živo i zdravo, ali i Janjuš je taj koji kod kuće ima dete i rekao je da je došlo do pomirenja sa suprugom. Možda ja nisam validna da komentarišem to, jer se zbog mene razveo, ali ako ćemo realno, ne treba da postoje dupli aršini i da treba ljudi da sagledaju realno. Neću odmah da pucam – tvrdi ona.

Maja je otkrila da li je ljuta na Janjuša i u kakvim će odnosima biti sa njim:

– Naravno da ću se Janjušu javiti, nemam potrebu da se ne javim, ipak sam ja njegova najveća ljubav bila i ostala, tako da nema potrebe da se ne javim Jašku. Emocije prema njemu ne postoje i ugašene su davnih dana, videćemo, da li će meni biti dosadno pa ću morati da se pozabavim tom situacijom. Nikad se ne bih pomirila sa njim, emocije su prestale, ali ćemo biti korektni, zbog starih dana – kaže ona.

Iako je u svakoj sezoni do sada imala ljubavne afere i burne emotivne veze, kako kaže, niko od novih ukućana joj nije privukao pažnju:

– Niko mi nije privukao pažnju fizički. Nikola je lep dečko, ali mi se ne dopada kako se ponaša prema devojci, ali ni ona prema njemu. Dok ne vidim svojim očima, kako funkcioniše situacija, ne bih ništa otkrivala – kazala je ona i za kraj poručila:

– Sada ulazi kraljica rijalitija, nema šta. Bio bi red da ja ovaj put ponesem prvu nagradu. Honorar ne komentarišem, to je privatnost. Nadam se da ću ove godine biti dobra, a haos se podrazumeva, do granice, iako kod mene granice ne postoje, ali videćemo ništa ne obećavam, da posle kažu Maja rekla ovo, polako – završava ona.

Previous articleMAJA ŠOKIRALA KAO NIKAD DO SADA: Pogledajte šta Marinkovićeva unosi sa sobom večeras u Zadrugu…
Next articleZA SAMO NEKOLIKO TRENUTAKA KREĆE DRAMA NA IMANJU: Milica Mitrović najavila ekskluzivu – Sve će biti drugačije…