Home Zanimljivosti “BOLI ME ŠTA JOJ SE DEŠAVA – LABILNA JE”: Marija Kulić ponovo...

“BOLI ME ŠTA JOJ SE DEŠAVA – LABILNA JE”: Marija Kulić ponovo udarila na Bebicu – Otkrila njegove namere… (VIDEO)

638
0
Marija Kulic, Miljana Kulic, Nenad Macanovic,
Marija Kulic, Miljana Kulic, Nenad Macanovic,

Brutalno iskrena…

Ekipa novinara našla se sa bivšom rijaliti učesnicom i majkom Miljane Kulić, Marijom Kulić, u jednom lokalu u Nišu. Tom prilikom Kulićka je iskreno komentarisala učešće svoje ćerke Miljane u “Eliti”, a kao i uvek bez dlake na jeziku priznala je šta podržava, a šta joj osporava.

Dotakla se i bivšeg dečka njene ćerke Nenada Macanovića Bebice, za kojeg nije imala reči hvale.

Kako gledate na sadašnje učešće Vaše ćerke Miljane Kulić u “Eliti”, koliko Vam teško pada kada vidite da je utučena i u suzama?

– Vidite kako, ja uopšte nisam bila za to da ona ulazi u rijaliti, ja sam namerno planirala letovanje u Hurgadi da ona ne bi bila tu kada počinje sezona. Međutim, Miljana je vrlo povodljiva i labilna, svako ko me je pitao tokom leta da li će ona ući u rijaliti, ja sam zasigurno mislila da neće, jer su postojali razlozi zbog kojih i nije trebala da ode. Mnoge stvari koje se tamo dešavaju me bole, jer sam joj majka, ali onda pomislim i kažem sama si to tražila, lepo sam ti pričala da ne ideš. Bila sam za to da se ona duševno odmori i da prevaziđe težak period u kome se našla u odnosu koji je imala sa osobom čije ime neću ni da pomenem, već znate da ga zovem skraćeni. Sve se mnogo brzo izdešavalo, ona nije stigla ni da se pomiri sa tom situacijom, a već je otišla u rijaliti. Zato su njoj mnoge stvari koje se sada dešavaju tamo i koje su se dešavale nejasne i ona traži objašnjenja i razjašnjenja iz razloga što ona ne veruje nikad jednoj osobi. Masa ljudi njoj mora da potvrdi nešto da bi se ona uverila da je to to – rekla je Marija.

Marija, da li Miljana veruje Vama i Vašem sudu?

– Apsolutno mi veruje, ali to ne znači da će da me posluša. Miljana uvek uradi onako kako ona misli da treba i po svom, a više puta se to pokazalo kao pogrešno – odgovorila je Kulićka.

Miljana i Bebica su raskinuli pre ulaska u rijaliti, koliko je Vas ta situacija iznenadila jer je njegovo ponašanje bilo potpuno drugačije u petoj i šestoj sezoni “Zadruge”?

– Kod nas kući u Nišu, čovek je pokazao potpuno drugo lice, bio je sposoban da se isfolira. Njegov cilj je bio, posle svega ovoga, da se drži Miljane dok ne krene nova sezona rijalitija – odgovorila je Kulićka.

Kakav je bio Bebičin odnos sa malim Željkom i ostatkom porodice?

– Fenomenalan. Ne mogu da nađem ni jednu primedbu. On je shvatio da narod ne ceni to što je dobar prema Miljani i nama, jer nema nikakvih ekstrema, nije zanimljiv odnos, a znate da se rijaliti svodi na turbulentnim vezama da bi narodu bilo zanimljivo. Bebica je video da kao takav nije interesantan i da nema kapacitet za rijaliti – dodala je Marija.

– On nije glup, smislio je drugi način da se odvoji i da ode od nas, rekao je da ima neko suđenje vezano za alimentaciju. Za ta dva dana koliko je bio u Beogradu, on se već konsultovao sa starim rijaliti učesnicima i oni su mu rekli da što više i jače počne da pljuje po nama, nebitno da li je istina ili nije – dodala je Marija.

Detaljnije pogledajte u nastavku videa: