Home Zanimljivosti “KOJI BLAM”: Marija Kulić se odmah oglasila povodom intimnog čina Kačavende i...

“KOJI BLAM”: Marija Kulić se odmah oglasila povodom intimnog čina Kačavende i Zole… (VIDEO)

666
0
Marija Kulic, Lazar Colic, Milena Kacavenda,
Marija Kulic, Lazar Colic, Milena Kacavenda,

Oštrog jezika protiv kume i bivšeg zeta…

Lazar Čolić Zola i Milena Kačavenda su se opustili na žurki, te su svojim vrelim dodirima, maženjem i trljanjem nosevima iznenadili mnoge.

Naime, Drvo mudrosti je dalo specijalni zadatak Kačavendi i Zoli da izigravaju flert, ali međusobna hemija dovela je do toga da zaborave flert i da se prepuste dodirima i atmosferi.

To nije promaklo Mariji Kulić koja je odmah morala da se oglasi putem svog Instagram naloga.

Marija, poznata po svom oštrom jeziku, opakim rečima je prokomentarisala kuminu i Zolinu intimnost na plesnom podijumu.

Koji blam za ženu-transvestita. kako je namagarči. Udavi se kuma gde žabe… Tako se radi k**co paćenicima. Za boljeg nisi – poručila je Milena.

Marija o učešću svoje ćerke u rijalitiju

Marija Kulić je dala intervju za domaće medije i tom prilikom je otkrila kako gleda na dosadašnje učešće svoje ćerke.

– Vidite kako, ja uopšte nisam bila za to da ona ulazi u rijaliti, ja sam namerno planirala letovanje u Hurgadi da ona ne bi bila tu kada počinje sezona. Međutim, Miljana je vrlo povodljiva i labilna, svako ko me je pitao tokom leta da li će ona ući u rijaliti, ja sam zasigurno mislila da neće, jer su postojali razlozi zbog kojih i nije trebala da ode. Mnoge stvari koje se tamo dešavaju me bole, jer sam joj majka, ali onda pomislim i kažem sama si to tražila, lepo sam ti pričala da ne ideš. Bila sam za to da se ona duševno odmori i da prevaziđe težak period u kome se našla u odnosu koji je imala sa osobom čije ime neću ni da pomenem, već znate da ga zovem skraćeni. Sve se mnogo brzo izdešavalo, ona nije stigla ni da se pomiri sa tom situacijom, a već je otišla u rijaliti. Zato su njoj mnoge stvari koje se sada dešavaju tamo i koje su se dešavale nejasne i ona traži objašnjenja i razjašnjenja iz razloga što ona ne veruje nikad jednoj osobi. Masa ljudi njoj mora da potvrdi nešto da bi se ona uverila da je to to – rekla je Marija.

Prvi deo intervjua pogledajte u nasatvku:

Previous articleMILAN MILOŠEVIĆ PRIPREMA HAOS: Spremio sve dokaze – “Video sam ko se uplašio…” (VIDEO)
Next articleSPREMNA NA DOGOVOR SA PRODUKCIJOM: Evo šta je Miljanin tajni plan – Odlučila se na žrtvovanje… (VIDEO)