Home Zanimljivosti PATOLOŠKI LAŽOV: Marija Kulić otkrila koliko je Bebičina porodica propatila – Ni...

PATOLOŠKI LAŽOV: Marija Kulić otkrila koliko je Bebičina porodica propatila – Ni rođene sestre nisu imale lepe reči…

267
0
Marija Kulic, Nenad Macanovic,
Marija Kulic, Nenad Macanovic,

Ni rođene sestre nisu imale lepe reči…

Istina o porodičnim odnosima!

Bivša rijaliti učesnica, Marija Kulić, u svojoj velikoj ispovesti za domaće medije otkrila je kakvog je sada zdravstvenog stanja, kako gleda na ovogodišnje učešće svoje ćerke Miljane u “Eliti” i kako se nosi sa negativnim komentarima na račun svoje porodice.

Ona je govorila i o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju, ali i kako sa ove distance gleda na vezu Miljane i Nenada Macanovića Bebice koji se raskinuli neposredno pre početka nove sezone.

– Ne volim da pričam o tome, ali vidi se po mom izgledu da je sve u redu za sada. Nadam se da će tako biti, imam želju i volju i ne razmišljam mnogo o bolesti koja me je snašla i nadam se prošla, a snagu mi daju deca – rekla je Marija Kulić.

Onda se osvrnula na Miljanino učešće u “Eliti”:

– Miljana je vezana dosta za nas, jako je emotivna i ima više empatije više od svih nas u porodici. Ona je vezana više i od Tijane i Ane za nas, volela bih da se ona malo više osamostali i postane zrelija, nije više devojčica koja će da zavisi od mame. Uopšte nisam bila za to da ona ulazi u rijaliti, međutim ona je povodljiva i labilna. Bitno je da ona duševo odmori i od ovog odnosa sa “Skraćenim” . Sve se mnogo brzo izdešavalo, nije stigla ni da se oporavi od te situacije, zbog toga su njoj mnoge situacije koje se dešavaju tamo. Ona uradi kako ona misli da treba i po svom, a više puta se pokazalo da je to pogrešno – rekla je Marija.

Zatim se nadovezala na pređašnju vezu sa Bebicom:

– Čovek je apsolutno pokazao drugo lice, bio je sposoban da se isfolira sve ovo vreme u odnosu sa njom da bi postigao svoj cilj. On je hteo da se drži Miljane dok ne krene nova sezona rijalitija. Nije imao nikakav posao bio je uz nju 24 časa, sve je bilo kako treba, oni se nikada nisu posvađali. On se konsultovao sa starim rijaliti učesnicima. Ne mislim da je voleo Miljanu, već je do poslednjeg dana bio sa njom kako bi ušao u rijaliti. Kada su počeli da se zabavljaju dva-tri puta me je pozvala njegova majka i njegove sestre koje su pričale o njemu sve najgore. Naravno da sam pomislila da su oni protiv te veze jer je Miljana rijaliti učesnica, da se tamo nije pokazala baš sjajno, kulturno i fino, a da su oni isključivo protiv toga. One su još tada pričale da je čovek patološki lažov. Lagao je da nosi paketiće deci i da želi da ih vidi – zaključila je Marija Kulić.

Previous articleMAJA TVRDI DA ANELI KRIJE BOLESNO DETE U DOMU: “Ona je pre Asmina bila sa nekim starijim čovekom…”
Next articlePRAVI NOVU DRAMU: Zola žestoko udario na Miljanu – “Tvoja mama je jako zlobna žena…” (VIDEO)