Home Zanimljivosti “CECA RAŽNATOVIĆ MI JE SPASILA ŽIVOT”: Kačavenda otkrila kroz kakvu golgotu je...

“CECA RAŽNATOVIĆ MI JE SPASILA ŽIVOT”: Kačavenda otkrila kroz kakvu golgotu je prošla dok je bila u drugom stanju…

561
0
Svetlana Ceca Raznatovic, Milena Kacavenda,
Svetlana Ceca Raznatovic, Milena Kacavenda,

Kačavenda otkrila kroz kakvu golgotu je prošla dok je bila u drugom stanju…

Iznenađujuću informaciju podelila je Milena Kačavenda!

Kuma je više puta isticala da je njen život pun čudnih spletova okolnosti o kojima bi mogao da se snimi film.

Ovom informacijom je to još jednom dokazala.

Milena Kačavenda je u jednom momentu u razgovoru sa cimerima otkrila da je imala problem tokom trudnoće za koju nije znala i da joj je u lečenju pomogla upravo Svetlana Ceca Ražnatović.

– Ja se porodila 2000. godine, tad uopšte nije bilo lekova u Srbiji, ja ne znam kako sam ostala živa, pola Srbije se tad diglo. Znaš ko me je tad spasio, ona to i ne zna verovatno – Ceca Ražnatović, tad je Arkan zvao preko prijatelja da mi se pomogne u bolnici. Nije bilo konca za ušivanje, ja sam dobila u sali bakteriju. Ne bih porodila nikad u životu, to je bila prekrivena trudnoća, saznala sam u 6. mesecu, pila sam anti bejbi, dobijala sam redovno u dan. Moj muž je imao tešku saobraćajku, krenuo sa Pala, sleteo je u liticu, odma su mu bila probušena oba plućna krila, dovezli su ga u klinički centar, pitanje da li će da preživi. ja tad počela da povraćam od stresa i odem kod lekara i saznam da sam trudna, doktor okrene kompijuter ono dete sisa nožni palac, ja se šokirala. Ja prošla sve termine, 26 sati sam se porađala i posle tri dana dobila infekciju – rekla je Milena.

– Znaš koliko su me puta sekli na živo, 11 puta, to kad dobiješ sepsu jedva ostaneš živa. To je bilo mnogo davno, išla sam na plastičnu hirurgiju za rez, pošto sam jedva videla na oči, padala sam u nesvest, kad su otvorili stomak odma šiknula krv, meni se digla temperatura, oni me zatvore meni se opet gnoj nakupljao, pakao sam preživela. Sa drugim malim su me stavili na hitnu operaciju, porodila sam se za 5 minuta, prirodnim putem, dok mi je prvi put bio haos – dodala je Milena.

Ceca se povodom ove Milenine tvrdnje nije oglašavala, a valja podsetiti da nije prvi put da Ceca pomaže ženama koje su u nekoj vrsti problema.

Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje nedavno je otkrio da je on “dete iz epruvete”, i da je upravo Ceca bila ta koja je njegovu majku uputila na sjajnog doktora koji joj je pomogao da dobije njega.