Home Zanimljivosti POGLEDAJTE KAKO UČESNICA ZADRUGE MESI HLEB: Nasmejala sve do suza – “Je...

POGLEDAJTE KAKO UČESNICA ZADRUGE MESI HLEB: Nasmejala sve do suza – “Je li moguće ovo…” (VIDEO)

481
0
Zadruga,
Zadruga,

Nasmejala sve do suza…

Učesnici rijaliti programa “Elita”, osim što redovno prave drame, često i nasmeju fanove ovog formata. Tako je sada Lejdi Di svojim “umećem” u kuhinji nasmejala mnoge.

Rijaliti učesnica Lejdi Di htela je da umesi hleb i pokaže svoje veštine u kuhinji, ali je završila na društvenim mrežama među smešnim klipovima.

Ona je popodne i pauzu između emisija iskoristila da spremi ručak, a između ostalog, želela je da umesi hleb.

Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Tiktok vidi se da je u jednom trenutku uzela so, koju je stavila u ogromnoj količini i tu nije bio kraj!

Dosoljavala je još dva puta, pa su neki pomislili da je pakovanje soli pomešala sa brašnom.

Kada je na kraju probala testo, nije bila oduševljena i zaključila je da je preslano.

– Slanije je malo brate, zeznula sam se – rekla je ona i nastavila da mesi.

“Čudi me da je slanije malo, a stavila si taman koliko treba”, “Ajme muko… Više soli nego brašna”, “Malo se zbunila?”, “Zamenila sa brašnom”, “Ona to mesi od soli, ne od brašna”, “I ona se beše hvali kako je profesionalni kuvar i radi u elitnom restoranu”, “E moja ti muko, vidi se koliko si sposobna”, “Gospode Bože”, “Bar se trudi”, “Je l’ moguće ovo?”, “Ova pola kile soli stavila u hleb”, bili su samo neki od komentara u kojima su stajali i emotikoni koji plaču od smeha.

Detaljnije pogledajte u videu:

@numida_meleagris

#zadruga #zadruga6 #zadrugaelita7 #zadruga7 #zadruga__official #zadrugaelita #elita #zadruga7elita #balkantiktok #tiktoksrbija #mesajmala #darkotanasijevic #zadrugari #smesno #pinkrs #tiktokbosna #fyp #recepti @LadyDi❗️ @ladydi1__1_fp @ladydi1 @FP

♬ Cena Engraçada e Inusitada – HarmonicoHCO