Home Zanimljivosti BRAVO – ANA PODELILA SREĆNE VESTI: Oduševljene zbog novosti – Čestitke samo...

BRAVO – ANA PODELILA SREĆNE VESTI: Oduševljene zbog novosti – Čestitke samo pljušte…

2576
0
Ana Curcic, Aca Bulic, Milena Kacavenda,
Ana Curcic, Aca Bulic, Milena Kacavenda,

Čestitke samo pljušte…

Ana i Aca Bulić odlučili su da pre oko mesec dana daju novu šansu svojoj ljubavi, nakon što su prekinuli obnovljenu romansu u koju su ušli posle rijalitja ”Zadruga”.

Oni su nakon njenog izlaska iz “Zadruge” uplovili u emotivnu vezu, sa koju se kasnije govorilo da je bila dogovorena priča zarad medija, nakon čega je Ana otkrila da su ostali prijatelji i da im u ljubavi nije išlo jer je ona bila jako oštećena emotivno i nespremna za novog partnera, a potom se posvetila sebi.

Bivša zadrugarka, koja je nakon učešća u rijalitiju odlučila da postane influenserka, Ana Ćurčić, sada je imala poseban razlog za slavlje.

Ona je obavestila svoje pratioce na Instagramu da je dobila skoro milion. Ta informacija ju je oduševila, zato što se mnogo trudila da dosegne velike brojke na Instagramu, a samo u poslednjih mesec dana, Ćurčićkin profil pregledalo je skoro milion ljudi.

Ana je sa oduševljenjem podelila tu informaciju sa svojim pratiocima i zahvalila se svima na podršci koju su joj pružili.

– Volim vas sve – napisala je Ana na Instagramu uz emotikone srca, a čestitke ne prestaju da se nižu.

Instagram,
Instagram,

Nakon što su se otpratili i verovatno blokirali na društvenoj mreži Instagram, Ana je izjavila o Aci Buliću da su odlučili da ostanu prijatelji.

Ona je istakla da veruje u ljubav i da iako trenutno nije zaljubljena, zna da će ljubav doći.

– Nešto što je bilo pre 30 godina, nije isto što je i sada. Mi smo seli i porazgovarali, naravno, nije to bio ne znam kakav razgovor, ali smo kao odrasli ljudi odlučili, sticajem još nekih okolnosti, nastavili smo kao prijatelji, on je tu za mene, kao i ja za njega. Uvek bih mu se obratila… Ja više u životu ne mogu da garantujem ni za šta, ali verujem da bi uvek tu bio za mene, kao i ja za njega – rekla je Ana.