Home Zanimljivosti CRNA MAMBA ĆE DA IM POMRSI KONCE: “On je mnogo zgodan dečko”...

CRNA MAMBA ĆE DA IM POMRSI KONCE: “On je mnogo zgodan dečko” – Maja ne krije simpatije prema oženjenom…

441
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Maja ne krije simpatije prema oženjenom…

Maja Marinković je većini učesnika “Elite” pomrsila konce, a kako je ušao mladi bračni par iz Bugarske u rijaliti svi komentarišu kako bi Marinkovićeva potencijalno mogla da im se umeša u vezu.

Otkako se pojavio u “Eliti”, bugarski bračni par Elica i Aleksa Erski postao je trn u oku mnogim učesnicima.

Njih dvoje bili su tema i u emisiji “Pretres nedelje”, koju je vodio Milan Milošević, te u priču s njima uveo i Maju Marinković, koja je imala nekoliko afera s oženjenim muškarcima, a sada je otkrila da Aleksu poznaje dugo.

Oni koji dobro poznaju Maju tvrde da ona vrlo lako može da razvede i Bugarina, pa je njegova žena komentarisala da li u Marinkovićki vidi suparnicu.

– Uvek se kod žena u kući vidi zavist i konkurencija. U Maji ne vidim nikakvu konkurenciju, nemam problem da priznam kad devojka dobro izgleda. U Bugarskoj niko ne zna za druge, samo za Maju, jako je popularna tamo na Tiktoku – priznala je Elica.

– Maja je rekla kako je Aleksa mnogo zgodan, dečko je sportista, što da ne – dodao je Nenad Macanović Bebica, a onda je Maja potvrdila da se znaju odranije, te nije krila da je bacila oko na njega:

– Aleksa i ja se znamo dugo! Još iz srednje škole, živeli smo u istom kraju. I stvarno je dečko zgodan, to svako može da primeti – rekla je Maja.

S druge strane, ni Erski se nije mnogo opirao, već je stavio do znanja da je opušten po pitanju rijalitija.

– Ja sam očekivao od rijalitija mnogo gore. Ljudi su mi pričali da je ovde katastrofa. Mislio sam ko zna gde idem, ali meni je ovde okej, svi su mi zanimljvi i interesantni – nadovezao se Aleksa.

Inače, Maja je poznata po vezama sa zauzetim muškarcima, a da nije nimalo naivna kad sa nekim uđe u ljubavni odnos, govori i činjenica da se Marko Janjušević Janjuš razveo zbog afere koju je u “Zadruzi” imao s njom.

Umalo nije koštala braka i muža svoje nekadašnje drugarice Aleksandre Subotić Predraga Pecu Raspopovića, s kojim je bila u letnjoj šemi. Letos su je spajali i s oženjenim reperom Dragomirom Despićem Desingericom, dok je i bivšem zadrugaru Filipu Caru uticala na odnos sa trudnom verenicom Aleksandrom Nikolić, koju je navodno sve vreme varao s Majom.