Home Zanimljivosti KONAČNO SE PRISETIO SUPRUGINIH REČI: Ša otkrio šta mu je rekla pred...

KONAČNO SE PRISETIO SUPRUGINIH REČI: Ša otkrio šta mu je rekla pred ulazak u Zadrugu… (VIDEO)

1303
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Ša otkrio šta mu je rekla pred ulazak u Zadrugu…

Reper je otvoreno progovorio, kako o bivšoj, tako i o njegovoj sadašnjoj ljubavi. On je ovom prilikom otkrio zbog čega se pokajao, ali i kakav je sada njegov odnos sa rijaliti učesnicom.

Učesnik “Elite”, Nenad Aleksić Ša bio je prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u “Šiša baru”.

Reper je ovom prilikom progovorio o svom emotivnom odnosu sa Mionom Jovanović:

– Kako se sad osećaš, Ša? – upitao je Darko.

– Osećam se kao ponovo onaj stari Šaki, menjam život iz korena. Nije to samo zbog Mione, jer gledam da je meni lepo i da se ja osećam dobro i budem srećan – kazao je Ša.

– Šta te je privuklo kod Mione? – upitao je Darko.

– Od samog mog ulaska sam pričao sa njom, ali drugarski. Jedini slobodan krevet je bio naspram njenog. Ta njena posvećenost i upornost da me učini srećnim i razgovor sa mnom, bili su važan faktor da mi skrene pažnju na sebe – istakao je Ša.

– Kolika kočnica ti je bila spoznaja da ona ima dečka? – upitao je Darko.

– Imao sam kočnicu, ali sam video da ona i ja želimo isto. Osetilo se i s moje, ali i sa njene strane. Napravio sam presek, znao sam kja čemu težim. Cilj mi je bio Nova godina da uradim nešto sa njom – kazao je Ša.

– Šta je tebi Vanja rekla, kad si joj saopštio da ideš u ”Elitu?” – upitao je Darko.

– Rekla mi je da me podržava kao osobu, ne kao muža. Koje su to priče? Došla je u Beograd da izlazi, a ne mene da vidi. Blam je jer sam je smarao i molio da imamo normalan odnos – kazao je Ša.

– Da li si se osećao kao nepoželjan u tom braku? – upitao je Darko.

– Rekao sam i Matoroj da se osećam kao da sam joj stranac. Moje mišljenje je da smo prebrzo ušli u sve i da se možda sve to sa nama prebrzo odvilo. Moja želja je bio brak, a njena totalno nešto drugo. Pokajao sam se – kazao je Ša.

– Šta se desilo tokom noći kad je Vanja izgubila dete, da li je došlo do vaše svađe? – upitao je Darko.

– Nije. Ja sam uzeo čak i stan, da bi bi imali veći, sve sam promenio zbog tog odnosa, ali nije bilo dovoljno. Mislim da se možda i ohladila od mene, ne znam. Ne želim joj ništa loše – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u videu: