Home Zanimljivosti “ONA JE ČUDOVIŠTE”: Cela Bela kuća se okrenula protiv Mione – “Osnovno...

“ONA JE ČUDOVIŠTE”: Cela Bela kuća se okrenula protiv Mione – “Osnovno kućno vaspitanje…”

334
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

“Osnovno kućno vaspitanje…”

Ukućani su komentarisali Mionino ponašanje, pa došli do zaključka kako ona samo pravi Nenadu probleme.

Nakon što je Nenad Aleksić Ša pokušao da napustio rijaliti, javnost je ostala u šoku, a reakcije nisu izostale.

Jedna od osoba koja je dala svoj sud povodom ovog događaja je i Milena Kačavenda, koja nije štedela reči kada je reč o Mioni Jovanović, koja je takođe bila u centru pažnje zbog skandala sa Aleksićem.

Kačavenda je istakla da je šokirana postupkom Mione Jovanović i da smatra da je ona direktno uticala na Aleksićevu odluku da pokuša da napusti rijaliti.

– Vidi, ja bih joj je**la mamu pre 10 dana. Ona je iskompleksirana do besvesti, kada sam je nad**ala za veš, ona kaže: “Ja sam pedantna”. Otvori oči, mrtva nadrkana, on je pita za kafu, ona mu kaže: “Pitao si me treći put”. Nije to riba za njega, već neka 30 plus. Veze s mozgom nema, vasiono javi se – rekla je Kačavenda, pa nastavila:

– Ja je nisam videla nasmejanu… Osnovno kućno vaspitanje. Koja je ona pevačica?! Ja nju ne bih zvala na pogreb, ugušiše se od kompleksa – rekla je Milena.

– Kao čudoviše iz Loh Nesa – rekao je Munjez.

Poznato je da većina cimera nema lepo mišljenje o Mioni i da smatraju da ona namerno provocira Ša i dovodi ga da ludila, ali mu ipak ne skreću pažnju na žestok haos koji pravi kad god mu ona kaže nešto što mu ne odgovara, nakon čega divlja i svojim ponašanjem uznemirava ljude oko sebe.