Home Zanimljivosti MAJA OSEĆA NEMOĆ PORED ANELI – JANJUŠ JEDINO NJU PRIZNAJE: Ponovo potkačio...

MAJA OSEĆA NEMOĆ PORED ANELI – JANJUŠ JEDINO NJU PRIZNAJE: Ponovo potkačio bivšu – “Bog ju je nagradio…” (VIDEO)

4584
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

“Bog ju je nagradio…”

Progovorio o svojim osećanjima, Aneli i Maji, kao i o najaktuelnijim temama, krahu braka Nenada Aleksića Ša i Jovane Tomić Matore.

Jedan od najjačih aktera i komentatora “Elite” svakako jeste Marko Janjušević, koji je nedavno zvanično uplovio u vezu sa Aneli Ahmić, dok se redovno prepucava sa bivšom, Majom Marinković.

Janjuš je tradicionalno “gostovao” u Šiša baru, gde je dao svoj sud o najaktuelnijim temama koje tresu Belu kuću.

– Aneli ima neku blokadu u glavi, od njenih čini mi se. Možda misli da je pogrešila u tom nekom našem odnosu. Ne možemo ni da se prepustimo skroz tim nekim stvarima i to nas malo više koči, pa ne znamo ni šta ćemo ni gde ćemo, pa se uhvatimo za sitnicu, ali inače funkcionišemo normalno – rekao je Janjuš.

– Je l’ ti čudno što nije kao sa Majom ondomad? – pitao je Tanasijević.

– Ja posle one svađe jedne 15 dana bio u ku*cu, ne bih dan mogao, ne želim to da se dešava, nijedno vređanje i pljuvanje. Majino ponašanje sad je klasična nemoć i iskompleksirana je mojim ponašanjem prema Aneli, što sam je priznao i poštujem je. Darko sad kad bi makli ovu svađu našu, a znam da Aneli nije tako mislila, znam. Darko ona prođe oko kreveta 70 puta da pije vodu, opere šolju, ode u pušionu. Samo paradira i kezi se – rekao je Janjuš.

– Je l’ osećaš da je Aneli lagana što se tiče Maje? – pitao je voditelj.

– Ima njih par koji će non stop podbadati i gledati da je sputaju i poremete, ali mislim da je dosta laganija – rekao je Janjuš.

– Ti i Ša ste se pokačili, koliko je on i zbog čega iskompleksiran? – glasilo je pitanje.

– Zbog tih stvari on nije dobro. Ona je malo čudna, velika je razlika u godinama. Aneli se razdvojila, pa ne zanima to nikoga. Nije u braku ako kažeš da više nećeš da budeš sa tom osobom i podnosiš zahtev. Od tad se računa da si slobodan, a moje je bilo preljuba jer sam bio oženjen i nisam nikoga priznavao, e to je preljubnik – rekao je Janjuš.

– Šta je sa Anđelom, Matorom, Anitom? – rekao je voditelj.

– Matora je osoba koju je Bog pogledao u teškom trenutku. Bog ti je oduzeo tu tvoju ljubav, morala je da padne negde i Bog ju je nagradio da dođe Anđelo da shvati u šta se uvalila. Da neće neko da pomisli da će Anđelo biti u ozbiljnoj vezi sa Anitom, da će je veriti – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte snimak ispod: