Home Zanimljivosti NOVE INFORMACIJE: Ulazak Anđela Rankovića izazvao još veću buru – “Zalagala se...

NOVE INFORMACIJE: Ulazak Anđela Rankovića izazvao još veću buru – “Zalagala se za njeno dete…”

252
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

“Zalagala se za njeno dete…”

Mikica Bojanić se osvrnuo na odnos Jovane i Stanojlovićeve, kao i na detalje iz njihovg braka koje obe iz dana u dan sve više otkrivaju.

Odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović intrigira javnost od momenta kada su zbog Matee Car odlučile da stave tačku na svoj brak.

Nakon što je je vreme odmicalo, mnogi su mislili da će doći do njihovog ponovnog zbližavanja.

Ulazak Anđela Rankovića izazvao još veću buru, te je došlo do još većih oscilacija.

Sada Mikica Bojanić, za domaće medije otkriva kako gleda na trenutnu situaciju u kojoj se nalazi njegova prijateljica Matora.

Bojanić se odvrnuo na Matorin odnos sa Anitom i prljav veš koji obe iz dana u dan sve više otkrivaju.

– Ništa me tu ne čudi. Kao i posle svake veze, uglavnom se iznese neki prljav veš. Jedino što mi smeta je pominjanje tog Anitinog sina, Alekseja, kako sa Matorine, tako i sa Anitine strane. Matora je bila divna prema njemu, išla je kod njene rodbine i zalagala se za njeno dete – započinje Mikica.

Njih dve su zajedno bile kod mene sa detetom u Novom Sadu, a ljubomora Anitina je do te granice išla, da nije želela Matoru samu da pusti kod mene. Mesec danas smo se dogovarali da dođe kod mene, jer nije davala da dođe kod mene. Posvetila se tom detetu kao da je njeno. Čujem da Anitina majka komentariše sad, mislim da nema mesta za to, jer niko ne zna šta se dešavalo u njohovom braku, osim njih dve – istakao je Bojanić.