Home Zanimljivosti PRIZNALA DA NAPUŠTA RIJALITI – UŠLA U CRVENO: Saznala informacije iz spoljnog...

PRIZNALA DA NAPUŠTA RIJALITI – UŠLA U CRVENO: Saznala informacije iz spoljnog sveta…

8359
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Saznala informacije iz spoljnog sveta…

Jovana Tomić Matora počela je raspravu sa Anitom, nakon što je načula da se Stanojlovićeva videla sa majkom prilikom izlaska.

Tenzija između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, koju si i dalje zakonski u braku iako su stavile tačku na svoj emotivni odnos, po svemu sudeći, ne prestaje, što se dokazalo i novom svađom ispred pušionice.

Naime, tokom rasprave sa svojom bivšom partnerkom, Matora je priznala da redovno napušta imanje u Šimanovicma, te joj je u svađi iznela informacije iz spoljnog sveta i ponovo zapretila da će joj se revanširati zbog prevare koju joj je priredila.

– Hajde da čujem, ku*vo! Reci šta ti je mama rekla, da čujem. Šta ti misliš, da ja ne izlazim napolje, da ne znam šta pričate o meni i kako me pljujete ti i tvoja majka iza leđa?! Šta kaže tvoja majka, da su ti zbog mene oduzeli dete? Je li – brecala se Matora na Anitu.

– Ja se sa majkom nisam videla niti čula, ti si sad rekla da izlaziš napolje – kazala je Stanojlovićeva.

– Vidi, ku*vo, za razliku od tebe ja imam srca, ali ne prema tebi, nego prema tom detetu koje me je svako jutro budilo u 7:30 ujutru, koje nije htelo tebe da budi. Svaki put ti je govorio: “Moja mamica najlepša na svetu”. Njemu majka nedostaje, vezan je za mamu, i sad mu fališ… Zbog Alekseja sam se ovde tako osetila i ne bih volela nikad da odem. Ti si ta koja je bila nervozna, koja nije posvećivala vreme detetu, nisi imala vremena jer si se dopisivala sa Mateom. Volela bih da mogu da dokažem kako mi je tvoja majka pričala da nemaš živaca ni za koga, kako ćeš me ispaliti i kako si zlo, da znaš! A kad ti neko bude prihvatio sina kao što sam ja uradila, tad ćeš biti srećna! A ti blati mene i dalje zbog rijalitija, da bi ostala ovde još više – besnela je Tomićeva.

– Aleksej će sve pričati. Pitaćemo ga da li je sve istina kao što ti pričaš – smešakala se Anita.

– Aleksej će reći da sam ja radila loše stvari? Pitaćeš ga? Jesi li ti našla sa mnom da se ovde igraš rijalitija?! Slušaj, ja sam ti nešto rekla, mene boli ku*ac i za tebe i za Anđela! Mene ako isprovociraš, ja ću te iskasapiti! Meni s tobom nije bio rijaliti, već život! To što si me dovela ovde da se sprdaš sa mojim mozgom, to ću ti tek naplatiti! Ćeraćemo se – poručila je Matora i oreknula se od svoje bivše partnerke.

– Sve po zasluzi – složila se Anita kroz osmeh.