Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ PROGOVORILA O TRUDNOĆI SA ZOLOM: Pala u očaj kada je...

MILJANA KULIĆ PROGOVORILA O TRUDNOĆI SA ZOLOM: Pala u očaj kada je shvatila šta joj je uradio… (VIDEO)

576
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Pala u očaj kada je shvatila šta joj je uradio…

Sahranila je svaku vrstu emocija prema njemu.

Zadrugari su igrali “Igru istine”. Miljana Kulić se osvrnula na odnos sa Lazarom Čolićem Zolom.

Ona je otkrila da postoji mogućnost da je ostala u trudna sa Zolom, ali da ne dolazi u obzir da ponovo ode na abortus.

– Miksi kako se osećaš? – pitao je Munja

– Od danas se osećam rasterećeno jer sam sa idiotom opet gubila vreme. Hvala Bogu dao mi je pamet u glavu i nije mi dozvolio da odem. On me je navukao da skinem bubicu, šatro je kupovao mir koji je imao. Šan i Pablo su svedoci kako je pričao da želi svadbu, apartman, da radi sa mnom na bebi jer želi da budem majka njegovog deteta. Ja nisam želela zbog antidepresiva i lekova za spavanje to. Ja sam svesno sve radila jer sam ga volela i sve sam svesno radila. Bilo mi je drago jer nema moje mame – rekla je Miljana.

Miljanino izlaganje je na kratko prekinula svađa Nikole Munjeza i Bojane Pavlović, a onda je ona nastavila da iznosi svoje mišljenje.

– On je tražio i da dobijemo psa malog, ja sam rekla da je to budalaština. Krišom smo uzeli Beku i igrali se sa njom u vešeraju. Da se igraš sa nečijim emocijama možeš ali da se igraš sa nečijim životom… Ja i da hoću da odem na abortus ne mogu. On je umislio da je Tito i scenarista, dvoumila sam se da zarad ljubavi odem. Ja sam želela drugo dete sa njim, ali Bog mi je poslao signal da ne treba da idem. Pomislila sam da li ću opet staviti Zolu ispred deteta i odmah sam presekla. Moliću Boga da nisam trudna, ali na kiretažu ne bih otišla. On je odrastao bez oca i postoji mogućnost da bude isti kao svoj roditelj i da ne bi hteo da vidi dete. Sad da čujem da je umro ne bi mi bilo žao, suzu ne bih pustila jer je hteo da mi uništi život. Postoji mogućnost da sam sa monstrumom trudna – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: