Home Zanimljivosti “ŠTA ĆU SADA AKO SAM TRUDNA”: Kulićeva uplašena nakon Zoline prevarantske igre…...

“ŠTA ĆU SADA AKO SAM TRUDNA”: Kulićeva uplašena nakon Zoline prevarantske igre… (VIDEO)

2672
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Već se pita šta ako se taj scenario obistini…

Rijaliti par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su izazvali pravu pometnju svojim neočekivanim bekstvom iz rijaliti programa “Elita”.

Njihov odlazak je izazvao razbijanje vrata na pola i ostavio ukućane u šoku.

Međutim, dok su se ukućani zbunjeno pitali šta se desilo, pravi preokret je nastao kada se Kulićeva neočekivano vratila na imanje u Šimanovce, dok je Čolić odlukom Velikog šefa disvalifikovan.

Ona je sada Marku Đedoviću otkrila detalje njihovog bekstva i na koji način je Zola pokušao da uceni i nju i produkciju Elite.

Miljana je Đedoviću tom prilikom otkrila kako je, navodno, Zola hteo njoj da napravi dete za 100 000 evra, a da Miljana dobije apartman, psihijatra i da se skine sa terapije koju pije zbog svog psihičkog stanja.

– Ja kad sam čula šta je tražio bila sam u šoku. On meni uošte nije pomenuo apartman i psihijatra, nego je spomenuo 100.000 evra i da se ne vraća dok to ne bude uplaćeno na Bosin žiro-račun. Bosa mu je majka. U slučaju da zatrudim da mi se omogući psihijatar i da prekinem sa ovom terapijom koju pijem – ispričala je Miljana o pokušaju Zoline prevare.

– A šta ćeš ako si sada trudna? – pitao je Đedović.

– Ne znam šta ću – rekla je zabrinuto Miljana, na pomisao da je možda u drugom stanju.

Pogledajte prilog KLIKOM NA OVAJ LINK!