Home Zanimljivosti “BEDA NA BEDU”: Prvo obraćanje supruge od Nenada Aleksića Ša – Za...

“BEDA NA BEDU”: Prvo obraćanje supruge od Nenada Aleksića Ša – Za bivšeg muža…

225
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Za bivšeg muža…

Evo šta kaže.

Reper Nenad Aleksić Ša još uvek se nije zakonski razveo od supruge Vanje Ignjatović.

Ali ga to nije sprečilo da u rijalitiju započne vezu sa Mionom Jovanović.

Njihov odnos je izuzetno buran, pa gotovo svakodnevno gledamo mučne svađe i sukobe, nakon kojih se obično pomire i ponašaju kao da se ništa nije desilo.

S druge strane, tiktokerka Vanja koja je odlučila da se razvede od Ša nakon samo mesec dana braka, s vremena na vreme se oglasi na svom Instagramu, obično uz neku pesmu za koju mnogi pomisle da je posvećena upravo reperu.

Tako je bilo i ovog puta kada je Vanja na storiju objavila kako peva veliki hit Aleksandre Prijović i jednu od najlepših ljubavnih balada “Devet života”.

Upravo zbog reči u pesmi i samog dela koji je izabrala da otpeva, fanovi rijalitija su shvatili da je poruka upućena Ša i Mioni…

– Kad sam mogla prstom birati, ja birala sam tebe… Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju – beda na bedu. O bože kakva greota, malo je devet života, kad voliš idiota – glase reči pesme koju Vanja peva snimajući se u ogledalu.

Ignjatovićeva nigde nije istakla da je pesma bilo kome posvećena, ali na mrežama se već spekuliše da je u pitanju “praznična čestitka” za bivšeg muža i njegovu novu devojku.