Home Zanimljivosti ANITI I ANĐELU IZA LEĐA URADILA NEZAMISLIVO: Sve se saznalo – Bilo...

ANITI I ANĐELU IZA LEĐA URADILA NEZAMISLIVO: Sve se saznalo – Bilo je jače od nje da preduzme ovaj korak…

16347
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,

Bilo je jače od nje da preduzme ovaj korak…

Nije lako priznati ovo, ali smogla je snage.

Dok su se ukućani zabavljali, Jovana Tomić Matora je poželela da porazgovara sa Majom Marinković.

Ona je njoj otvorila dušu i priznala da je ponovo plakala zbog Anite Stanojlović, koja je sada u vezi sa Anđelom Rankovićem, iako je zvanično i dalje u braku sa Matorom.

Verujemo da joj je bilo teško da o ovome ponovo govori, ali je ipak smogla snage da sebi ali i širokom auditorijumu to prizna.

Evo šta je sve rekla:

– Sanju sam gazila, vređala, svašta sam joj rekla, ovoj nisam ni dva odsto. Lagala me je, prevarila me je i posle 15 minuta napala Anđela. I sada kao ja nemam prava da kažem, a druže, poverovala sam što si šest meseci trčala sa mnom. Ja danas na debati ćutim kao ku**a, okrenula se od njih. Anđelo, Anita, Miljana i ja u grupi. I slušaj, Anđelo kaže: “Ne treba da oprostite, jer ako lažno oprostite, uvek ćete se vraćati na to” i pita ga neko: “Je l’ pričaš o Matoroj?” i on kao kaže: “Da”. Ustaje Anita i kaže: “Jednom ko vas zaje*e, zaje**će vas opet”, pazi ti koliko oni pričaju o sebi…Ja sam plakala sinoć do osam od besa. Kaže meni Milena: “Evo Anita kaže da si ti neiskrena”, ja kažem: “Anita rekla?! U pravu je”. Slušaj me, kažeš ovako: “Boli me ku**c za Matoru, ja sam u vezi sa Anđelom, idem dalje, zaljubljena sam”. Ja u šoku – rekla je Matora.

– Ja sam tebi rekla i onaj dan kada smo sedeli ti, Đedović i ja. Bez tvoje reakcije nema ništa – rekla je Maja.

– Mene boli ku**c ko je i šta, pu*i ku**c bre! – rekla je Matora.