Home Zanimljivosti ĐEDOVIĆ POBESNEO NA IVANU ŠOPIĆ: “Očukana i polupana – Žena ne zna...

ĐEDOVIĆ POBESNEO NA IVANU ŠOPIĆ: “Očukana i polupana – Žena ne zna je li pošla ili došla…”

512
0
Marko Dedovic, Ivana Sopic,
Marko Dedovic, Ivana Sopic,

“Žena ne zna je li pošla ili došla…”

Jedan od glavnih komentatora pobesneo je na nekadašnju koleginicu.

Iako je prošlo dosta vremena od spornog susreta, razgovor Anđele Šparavalo i njene majke tokom prazničnih poseta i dalje ne jenjava kao tema u Beloj kući.

Uprkos tome što se Anđela oglušila na molbe porodice da prekine vezu sa Bojanom Pavlović, i dalje je njihov sukob neiscrpan za debatu u Šimanovcima.

Sa tim se ipak ne bi složio Marko Đedović, koji je doživeo mini nervni slom i tokom jednog razgovora ispoljio sve frustracije oko ove teme na voditeljku Ivanu Šopić.

Naime, tokom razgovora sa Žanom, Kačavendom i Matorom, Marko je otkrio kako je kivan na Šopićevu jer iz njemu nepoznatog razloga forsira priču iako ona više nikome nije zanimljiva, bar po njegovom mišljenju.

– Sad se kasno potresa. Drž‘ se ćerko tvrda k*rca. Sad svi treba da plačemo zbog mame Šparavalo. Uhvati se Šopićka mame Šparavalo, beži bre. Neka dođe Marija Kulić, bar me proziva pošteno. Treba k*rcem da lečimo lezbejke ovde. Ma videlo se otpočetka da devojka nije normalna, pitajte Mensura. Odmah se videlo da je luda – počeo je Marko.

– Ma vidi se da nije sva svoja – rekla je Milena.

– Sad ja treba da razglabam o tome nedeljama, Šopićka se potresla ko da je ona njena majka, m*rš bre u p*čku materinu, Komentarišem 758. put isto.Očukana i polupana, žena ne zna jel pošla ili došla, dete psihijatrijski slučaj. Ma videlo se otpočetka da devojka nije normalna, pitajte Mensura kad smo bili u Odabranima. Odmah se videlo da je luda – rekao je Đedović.

– Ti nisi normalan – rekla je Matora.

– Dajte da uvedemo sve mame. Neka pozovu i Anđelovu, i Anitinu, dajte sve da ih čujemo – nastavio je Marko.