Home Zanimljivosti ŽESTOK OKRŠAJ VODITELJA I NENADA ALEKSIĆA ŠA UŽIVO U PROGRAMU: “Ne odgovaram...

ŽESTOK OKRŠAJ VODITELJA I NENADA ALEKSIĆA ŠA UŽIVO U PROGRAMU: “Ne odgovaram na kretenska pitanja…” (VIDEO)

409
0
Nenad Aleksic Sa, Darko Tanasijevic,
Nenad Aleksic Sa, Darko Tanasijevic,

“Ne odgovaram na kretenska pitanja…”

Miona je pokušala da ga urazumi i da smiri situaciju.

Nenad Aleksić Ša je tokom emisije “Pitanja novinara” odgovarao na pitanja Darka Tanasijevića o njegovom odnosu sa Mionom Jovanović.

Tom prilikom je došlo do sukoba između Darka i Ša, a reper se iznervirao zbog postavljenih pitanja. Zapretio je da će napustiti rijaliti zbog pitanja koje je dobio. Voditelj mu je jasno stavio do znanja da niko od njega ne želi da pravi debila, kako on uporno pokušava da prestavi gledocima.

– Vidim da ti i Miona imate žestoke sukobe – rekao je Darko.

– Ne mogu neke stvari da smilim na silu, dođemo u neku raspravu, ne može da se zaustavi niti ona niti ja. Rogati smo oboje, mi funkcionišemo super i onda četvri dan se napravi opšti haos. Ona na kaže da ja mogu tri dana da izdžim – rekao je Ša.

– Evo preksinoć je bio taj poslednji sukob, došli smo do dogovora da se ne bockamo, postigli smo dogovor. Za sada nam ide dobro, do sada nam nije bilo dobro. Jeste i do mene da ja nemam živce – rekao je Ša.

– Ša gde ti je samopouzdanje? – upitao je Darko.

– Nemam Dare izgubio sam ga davno – rekao je Ša.

– Ja ne volim kad mi se ona tako obraća – rekao je Ša.

– Nenade šta Miona ne sme da radi u vezi, osim krupnih stvari koje sam ja uvideo? Da nosi kratke šorceve, da zavodljivo igra tokom žurki, ne sme da prođe sa ove ili one strane stola i ne sme da pominje ili sluša muške pevače – upitao je Darko.

– Ako si tako formulisao pitanje to je totalna neboluza. Ako me tako pitaš, sad ću da sednem i da ćutim. Stvarno deluje debilno da mi se postavljaju takva pitanja. Ne pada mi na pamet da odgovaram na pitanja i da učestvujem u programu, ako mi se tako nameće. Ajde malo normalnije da se pita. Ko je rekao da ne mogu da se slušaju muški pevači? Ja imam pravo da odem odavde jer neću da mi se nameće to i da se pravi debil od mene. Ako slušate i pratite onda pratite lepo, a nemojte da pravite debila od mene. Mene ovde niko neće da j**e – besneo je Ša.

– Molim te da ne praviš da ja od tebe pravim nešto. Ako neko nema nameru da od tebe pravi debila, ja prvi i poslednji nemam tu nameru. Da li Mioni braniš kratke šorceve? – upitao je Darko.

– Nenade spusti loptu i iskuliraj malo. Odgovori i obrazloži kako treba, demantuj i to je to. Reci kako jeste – umešala se Miona.

– Ako vam je u interesu da ja ovde ispadnem debil, neću više da učestvujem u programu i ne može Bog d ame zadrži da ostanem ovde. Darko ja sam ovde predugo da bi mi se postavljalo takvo pitanje – rekao je Ša.

– Da li si pričao da ne sme da se šeta u šorcevima? Ša nemoj da me praviš ludim. Je l si rekao da ne voliš da devojka koja je u vezi nosi šorc gde ispadne pola zadnjice – rekao je Darko.

– Rekao sam da ne hoda kroz kuću u šorcevima da joj ne bi muškarci gledali u du*e – rekao je Ša.

– Nikada u životu ne bih rekao da ne mogu da se slušaju pevači i pesme – rekao je Ša.

– Ja sam itekako jasan, ne ugrožavam nikog od ovih ukućana. Nisam poremećen, najnormalnije se ponašam. Na takva kretenska pitanja više ne odgovaram. Ne mogu normalniji i iskreniji da budem, evo debil sam ja branim da sluša muške pevače. Šta sam doživeo, meni kao muzičaru da se postavi takvo pitanje. Ja ću od danas da ćutim, ne odgovaram ovakav debil – rekao je Ša.

– Ja imam najnormalniji odnos sa mojom devojkom, ali od mene se pravi debil. Poenta je da ja budem debilko – rekao je Ša.

– Žao mi je što si se naljutio. Moja ni poenta ni Pinka ni ničija nije da ti budeš debil niti iko to pravi od tebe – rekao je Darko.

– Koliko ti smeta to što je Miona na stubu srama od ostalih ukućana? – upitao je Darko.

– Zato što je najnormalnija devojka u kući, nije ološ, svoja je, ima taj stav drčan i bezobrazan, nijedan adekvatan argument, ne zato što je devojka sa kojom sam u vezi, nikog ne ugrožava, ne meša se ni u čije probleme, ne komentariše. Dvojka nikog ne dira, devojka je svoja. Nemaju razloga da je mrze – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: