Home Zanimljivosti PUSTIO JEZIK: Anđelo se izbezobrazio – Javno izvređao oca maloletnog deteta…

PUSTIO JEZIK: Anđelo se izbezobrazio – Javno izvređao oca maloletnog deteta…

247
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

Javno izvređao oca maloletnog deteta…

Niko se ovome nije nadao, barem ne od njega.

U “Eliti” se tokom emisije “Pitanja gledalaca” između Anđela Rankovića i Ivana Marinkovića dobro zakuvalo kada je Marinković počeo da dobacuje na pitanja upućena Anđelu i njegovoj devojci Aniti Stanojlović.

Ranković je prvo odgovarao gledacima na ono što ih je zanimalo u vezi njegove ljubavne romanse u Beloj kući, ali je iskoristio priliku i da poklopi Marinkovića na najsuroviji mogući način.

Na pitanje šta mu se dopada kod Anite, imao je spreman odgovor.

– Dopada mi se to i ono čemu sam se nadao i čekao sam, ume da ceni pažnju koju pružam. Ume ona da kaže nešto što nekome neće da odgovara, ali kada joj pružiš pažnju, ume da uzvrati. Dopada mi se da koliko god ljudi mislili da ona ne primećuje neke stvari, pa govore da je glupa, dopada mi se njena procena ljudi, slažemo se u mnogim stvarima – odgovorio je Anđelo.

Ranković je zatim čačnuo Marinkovića koji se sve vreme mešao u njihove odgovore, pa ih je i sada provocirao zbog izjave da “komuniciraju pogledima”.

– U tvom odrastanju na beogradskom asfaltu mnogo si stvari propustio kada si bio pijan – rekao je Anđelo, koji se pomalo izbezobrazio sa provokacijom.

– Ma nemoj, kad nemate ništa Ivanu, onda alkoholičar… Kako se komunicira pogledom… Ja je nisam našao na vratima, ali se sigurno nisam zaljubio u devojku koja je bila lezbijka. Osoba sam koja se zaljubljuje na prvi pogled – rekao je Marinković, inače otac maloletne dece.

– Znamo, zaljubio si se u Miljanu na prvi pogled – rekao je Anđelo.

Podsećamo, Ivan se umešao i u Anitin odgovor koji je dala bez imalo kajanja kada je priznala da nema grižu savesti zbog Matore, pa je Marinković hteo da čuje šta na to ima da kaže njen trenutni partner.

Umesto tog odgovora Ranković je spustio Ivana kako nema para detetu da kupi poklon kad izađe iz rijalitija. S obzirom na to da je Ivanova sadašnja supruga Jelena veoma žustra na jeziku, svi sada iščekuju da ona poklopi Anđela i Anitu.