Home Zanimljivosti “STIDELA SAM SE SVOG OCA”: “Jako sam patila” – Ana Ćurčić se...

“STIDELA SAM SE SVOG OCA”: “Jako sam patila” – Ana Ćurčić se potpuno pogubila na pitanje o porodici…

265
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Ana Ćurčić se potpuno pogubila na pitanje o porodici…

Bivša zadrugarka u velikoj ispovesti otkrila sve o svom detinjstvu!

Fanovi rijalitija “Zadruga” šokirani su vešću da je drugoplasirana Ana Ćurčić počela da radi na Hajp televiziji, na koju je inače prešla i voditeljka Dušica Jakovljević, kao i Anđela Đuričić.

Hajp jatu se baš ovih dana priključio i Dejan Dragojević.

Ana je bila gošća u emisiji na pomenutoj telčeviziji, gde je bez dlake na jeziku progovorila o svom životu.

Evo šta je sve rekla:

– Sestrino mišljenje jako cenim, i da sam je slušala, bilo bi mi bolje. Krivo mi je što je nisam slušala. Tamara je mudrija i hrabrija. Nikada je ne bi na svetu ništa zaustavilo. Sebe uvek stavlja na prvo mesto. Dugo godina sebi nisam bila na prvom mestu. Pustila sam da me obuzme nešto i prihvatila sam da mi je tako suđeno. Sada sam sebi na prvom mestu i ide na bolje. Bilo je dugo korak napre – nazad dva. I to ne mojom voljom. Umela sam da preskačem stepenike i to bih ispravila da mogu – počela je Ana.

– Dali su roditelji, Zoran i Mila mogli sve da ti priušte u životu – pitao je voditelj.

– Živeli smo kao srednji sloj. Imali smo sve što smo želeli. Sa ocem nisam živela, ali majka se uvek trudila oko mene i sestre. Tata i mama su kratko bili u braku… ne znam, nešto kratko… jao, moram da pitam mamu. Kratko su bili zajedno, a onda mu je moja mama dala 1885. šansu, iako je bio sa ćerkom njene koleginice. Došao je kada sam imala 18 godina, ja sam tada bila sa Acom Bulićem. Tata je došao i poljubio mamu za stolom, kao da je pre dva dana otišao na put. Vrlo sam se stidela tate, za mene je bio stranac. To sam osećala ko veliki hendikep. Iako sam patila što nemam oca. I onda se pitate što sam ja takva. Oni su se uzeli i razveli na isti datum. Moj tata je otišao u Libiju, kao i mnogi medicinski radnici i vojna lica. Živeli smo na Banovom brdu u jednosobnom stanu, ali smo bili srećni – zbunila se Ana.