Home Zanimljivosti JANJUŠ IMAO TAJNI RAZGOVOR SA ANELI AHMIĆ: Informacija nije smela da se...

JANJUŠ IMAO TAJNI RAZGOVOR SA ANELI AHMIĆ: Informacija nije smela da se proširi…

305
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Informacija nije smela da se proširi…

Aneli i Janjuš su se osamili, pa porazgovarali o tome kroz kakav period su prošli dok su bili razdvojeni.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su zakopali sve ratne sekire i konačno se pomirili.

Nakon pomirenja, Ahmićeva je ispričala bivšem košarkašu kako su ostali zadrugari reagovali na njihovu novu situaciju.

Ovako je tekao razgovor:

– Šta se Uroš boji kao da ću ja njega sad šutnuti, moraćete da se pomirite… Evo, ne znam, znam da ja tebe volim. To znam… Kad ćeš izbaciti to da ne reaguješ više tako nepromišljeno? – pitao je Janjuš.

– Dokazao si da me voliš i popraviću se, nisam ti verovala sto posto, neću da lažem, sad kad si mi pokazao sliku od Nore mi je sve reklo i stvarno si me kupio time – priznala je Aneli.

– Kad sam se vratio još si počela i da me lažeš to me je dodatno odaljilo od tebe. Dosta puta si dokazala da lažeš nekim svojim postupcima, tako da nisam siguran u tebe. Sad sam sluđen totalno, u glavi mi je nekih milion stvari. Teško je i meni što nisam sa tobom ovde, a opet mi je i teško da ne razgovaram sa tobom – rekao je Janjuš.

– Teško mi je što hoću da te zagrlim a ne mogu, sa tobom bi mi bilo teško a treba mi neko. A onaj što mi treba, njega ne mogu da zagrlim jer nisam u glavi dobar. Ja sam totalno izgubljen, totalno zaboravim da sam pričao sa nekim, zaboravila sam i da si bila kod mene, nisam svestan stvari, jako mi je teško zbog cele ove situacije – istakao je Janjušević, hvatajući se za glavu.