Home Zanimljivosti ANĐELO RANKOVIĆ PLAČE: Hoće da ide kući – Upao u kandže koje...

ANĐELO RANKOVIĆ PLAČE: Hoće da ide kući – Upao u kandže koje će ga skupo koštati…

1728
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

Upao u kandže koje će ga skupo koštati…

Ozbiljan okršaj zatresao Belu kuću!

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija najavio specijalan zadatak koji je zadao Veliki šef. Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta.

Nakon što je svaki rijaliti takmičar napustio Belu kuću i obratio se nekome od svojih najbližih, voditelj je odlučio da sa njima prokomentariše pojedine poruke i otkrije kome su se obratili.

Veliku pažnju privukla je Milica Veličković koja ne prestaje da provocira Anitu Stanojlović i produbljuje rat sa njom, iako tokom celog dana ne dobija povratnu reakciju.

Milica je poručila Aniti da će posle rijalitija da “pusti” svoje drugarice na njenog dečka Anđela Rankovića, kako bi proverila da li će nakon toga ostati u vezi, jer kako kaže njene drugarice odlično njega poznaju.

– Moje drugarice ću da pustim na jednog momka odavde, one ga i poznaju pa ćemo da videmo da li će ostati u vezi. Ne može neko ko dolazi “Lastom” do Beograda meni nešto da priča ovde. Ja u duši nosim dobrotu, empatiju ali i alkoholizam i sve što mi nameću – rekla je Milica, pa nastavila:

– Ja znam da je Apolon sa Zvezdare Karić, ne znam da li je to tačna reč ali sam čula za Karića da je ozbiljnija glava. Neću da se uhvatim za konkretnu reč, ali sam čula za samo jednu osobu sa Zvezdare, Karića. Ovde se ljudi hvataju za reći, Anđelo je lep i kulturan, a upao je u kandže koje će ga skupo koštati, sinoć je hteo da ide kući i počeo je da plače – govorila je Milica, a Anđelo se na to nasmejao.

– Ne zanima me, ja uživam u mojoj vezi – poručila je kratko Anita.