Home Zanimljivosti ASMIN POSTAVIO USLOV PRODUKCIJI: Spreman da se pojavi na televiziji ukoliko ispune...

ASMIN POSTAVIO USLOV PRODUKCIJI: Spreman da se pojavi na televiziji ukoliko ispune ovaj zahtev… (VIDEO)

1714
0
Asmin Durdzic,
Asmin Durdzic,

Spreman da se pojavi na televiziji ukoliko ispune ovaj zahtev…

Čeka se reakcija Velikog šefa.

Asmin Durdžić mesecima nije koristio društvene mreže i potpuno se povukao iz medija. Međutim, sada je rešio da obnovi sukob sa Aneli Ahmić.

Njega je iznerviralo to što je Aneli u rijalitiju rekla da Stanija Dobrojević zajedno sa njim želi da joj oduzme ćerku Noru, pa je morao da reaguje. Izneo je sav prljav veš iz odnosa sa Ahmićevom.

Asmin je demantovao ove glasine i rekao da Stanija nema nikakve veze sa njegovom borbom za starateljstvo.

Gostovao je u Tiktok emisiji kod Osmana Karića i tom prilikom je hteo da odbrani Stanijinu čast.

On je postavio uslov produkciji Pinka da će gostovati u emisiji na ovoj televiziji ukoliko javno upute Staniji izvinjenje.

– Ja kao jedan iskusan gledatelj rijalitija ti govorim, malo se spusti i biće ti super. Moraš da se javljaš kada te zovu za izjave, direktno u emisijama kao što je “Amidži šou”, tu nema laži i prevare – savetovao ga je Osman.

– Vidi, oni danas da dokažu u emisiji u rijalitiju, neka narod pita Aneli da kaže istinu i da javno kažu: “Izvini Stanija, nije htela Stanija da oduzima dete, mi smo to pogrešno razumeli, Aneli nas je slagala” i ja ću u petak doći u emisiju “Pitanja novinara”. Neka se javno izvine i ja sam u petak u emisiji – rekao je Asmin.

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!